Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Simia Buitensport, Ede

Simia Buitensport, Ede

Apeldoornseweg 60, Ede (Gelderland)

www.simia.nu

Wil je een superdag beleven? Simia Buitensport heeft twee prachtige locaties waar we meerdere uitdagende en avontuurlijke activiteiten aanbieden.

Klim samen met collega's, vrienden of familie als een aap in de bomen. Het stimuleert plezier, saamhorigheid, speelsheid en samenwerking. Op de veluwe aan de rand van het bos bij Ede ligt ons bijzonder klimbos. Er zijn routes voor verschillende niveaus. Sinds kort is er een vijfde route voor de allerkleinste en mensen met een beperking, de minimumleeftijd is 5 jaar en 1,20 meter.

Andere avonturen

Naast klimmen zijn er nog meer avonturen te beleven op het terrein. Je kunt er discgolven, kruisboogschieten en teambuilding of kinderfeestjes geven. Bij teambuilding kun je denken aan activiteiten zoals een katapult bouwen, blind boogschieten en een ophaalbrug bouwen. Hier kunnen natuurlijk verschillende thema's aan gekoppeld worden zoals samenwerken, communicatie, teamontwikkeling en besluitvorming.

In het klimbos staat duurzaamheid en veiligheid voorop. Daarom krijg je vooraf altijd duidelijke instructies en worden het bos en materiaal jaarlijks gekeurd.

Lees meer over ons klimbos en raadpleeg ook onze openingstijden. Simia Buitensport is ook uitstekend bereikbaar vanuit Otterlo, Lunteren, Arnhem, Veenendaal, Barneveld.

Contact opnemen

Contact info

Simia Buitensport
Apeldoornseweg 60
Ede (Gelderland)

www.simia.nu

Trefwoorden: Boogschieten, Adventure park, Teambuilding, Pionieren, Discgolf, Klimbos, Klimpark, Kinderfeestje

Rubrieken: Adventure Sports, Vrije tijd, Buitensport

Houd contact