Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Het Keukenbureau

Het Keukenbureau, Harderwijk

Gelreweg 28, Harderwijk (Gelderland)

www.keukenbureau.nl

Marcel van de Beeten van Het Keukenbureau is een gepassioneerde vakman die jouw persoonlijke wensen en beleving vertaalt naar een keuken die bij jou past.

Marcel van Beeten is reeds 27 jaar werkzaam in de wereld van keukens. De eerste jaren met het monteren van keukens, maar inmiddels doet hij meer. Van idee tot schets en uitvoering. Jouw ideale keuken ontwerpen en bouwen, dat is zijn doel. Met veel zorgvuldigheid, vakmanschap en passie gaat hij te werk.

Werkwijze

Het Keukenbureau, HarderwijkDiezelfde zorgvuldigheid en aandacht besteedt Marcel van Beeten aan het proces. Gezamenlijke creativiteit, heldere communicatie en een ontspannen manier van samenwerken zijn sleutelbegrippen. 

Bij interieurs en keukens heb je altijd te maken met individuele mensen die dus individuele oplossingen vergen. Vandaar ook dat Marcel van Beeten veel van zijn klanten wil weten om de kaders van uw wensenpatroon uit te vinden. Pas dan gaat hij samen met u aan de slag.

Die werkwijze zorgt er overigens ook voor dat je mensen heel goed leert kennen. Om hen goed van dienst te zijn, wil Marcel van Beeten als het ware in hun huid kruipen. Pas dan kan ik een op hun maat gesneden plan ontwikkelen.

Samen op zoek gaan naar inspiratie, voorbeelden en ideeën om vervolgens de vertaalslag te maken naar jouw keuken. Alles wat wordt bedacht is uit te voeren.

Diensten

Bij Het Keukenbureau kunt u terecht voor de volgende diensten:

Het Keukenbureau verleent zich door heel Nederland

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Het Keukenbureau, Harderwijk

 

 

Contact opnemen

Contact info

Het Keukenbureau
Gelreweg 28
Harderwijk (Gelderland)

www.keukenbureau.nl

Trefwoorden: Keukenrenovatie Ermelo, Keukens op maat Ermelo, Keukenapparatuur Ermelo, Keukenrenovatie Nijkerk, Keukens op maat Nijkerk, Keukenapparatuur Nijkerk, Keukenrenovatie Zeewolde, Keukens op maat Zeewolde, Keukenapparatuur Zeewolde, Keukenrenovatie Gelderland

Rubrieken: Keuken Inbouwapparatuur, Keukens, Ontwerpbureaus, Keuken Installatiebedrijven, Keukenspeciaalzaken

Houd contact