Ritsona Badkamermontage, Rijssen

Wattstraat 20 F, Rijssen (Overijssel)

Ritsona Badkamermontage, Rijssen

U zoekt een  badkamermontagespecialist? Dan bent u bij Ritsona aan het juiste adres. Wij bieden een totaalpakket ongeacht of het gaat om nieuwbouw of renovatie van sanitair. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op ons. Ook voor een passend advies voor uw situatie staan wij graag voor u klaar. Bovendien werken wij samen met verschillende professionals zodat u zeker bent van kwaliteit.

Badkamermontage

Diensten Ritsona

Badkamerrenovatie RitsonaRitsona biedt verschillende diensten aan:

  • Voorbereidingen: Om uw badkamer te renoveren voeren wij als eerste enkele voorbereidingswerken uit. Denk hierbij aan het toegankelijk maken van uw woning voor onze monteurs met materieel, het leveren en aanbrengen van stucloper op trap en vloer en het demonteren van verwarmingen. Indien u wilt kunt u deze voorbereidingswerken ook zelf uitvoeren.
  • Sloopwerk/demontage: Bijvoorbeeld demontage van uw huidige sanitair en het verwijderen van leidingen die onnodig zijn in de nieuwe badkamer.
  • Leidingwerk: Montage van alle leidingen laten wij uitvoeren door onze ervaren allround loodgieters en elektriciens.
  • Stucwerk: Omdat de basis goed moet zijn werken wij samen met stukadoors die uw wanden egaliseren.
  • Timmerwerk: Soms is het nodig om timmerwerkzaamheden uit te voeren, bijvoorbeeld timmerwerk voor een nieuw plafond, om deuren aan te passen, een achterconstructie voor het toilet, enzovoorts.
  • Montage Sanitair: In de montage van sanitair zoals een douchebak met scherm in douchekop, een bad of wastafelkranen is Ritsona gespecialiseerd.
  • Tegelwerk: Van oorsprong is Ritsona een tegelzetbedrijf. Voor al uw tegelwerken bent u bij ons dus aan het juiste adres.
  • Kitwerk: Om een strak eindproduct af te leveren kitten wij alle voegen en naden tussen sanitair en de tegels en tegels onderling af.
  • Schilderwerk: Ritsona werkt samen met professionele schilders die de benodigde schilderwerken uitvoeren.

Meer weten over onze diensten of ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Voor inspiratie voor uw ideale badkamer kunt u ook een kijkje op onze website nemen.

Voor en na, montage van sanitair

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.