Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Fun Art Factory, Vleuten

Fun Art Factory, Vleuten

Dorpsstraat 39, Vleuten (Utrecht)

WhatsApp met Fun Art Factory

www.funartfactory.nl

Fun Art Factory, Vleuten

Tassen van de Fun Art Factory

Bent u op zoek naar een extra impuls voor uw interieur? Kiest u dan voor een van de canvasdoeken van Fun Art Factory. Zo geeft u extra kleur, vrolijkheid en humor mee aan uw ruimte. Ideaal voor een leuke decoratie voor uw huis, kantoorruimte, winkel of restaurant waar het niet altijd even gemakkelijk is om een sfeervolle omgeving te realiseren. Omdat over smaak niet te twisten valt, ziet u elke keer weer nieuwe canvasdoeken met een totaal andere stijl in ons assortiment verschijnen.

Telefoon- en iPadhoesjes

Fleur uw iPad of iPhone op met een van onze hippe en originele hoesjes. De hoesjes in onze webwinkel zijn gebaseerd op bewerkte tekeningen, schilderingen en foto’s. Onderhand hebben wij een ruime keuze uit verschillende soorten en maten hoesjes. Er zit dus voor ieder wat wils iets bij. Heeft u een eigen ontwerp in uw hoofd, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Nadat u uw goedkeuring heeft gegeven kunnen wij dan uw telefoon- of iPadhoesje laten drukken.

Tafels

Een mooi motief in uw tafel laten zetten? Wij kunnen de plexiglasplaten in onze tafels eenvoudig verwisselen zodat u een ander motief krijgt. Verder bestaan de tafels uit een stalen frame met een diepliggende omranding waarin de plexiglasplaat inligt. Omdat de Fun Art Factory een smederij aan huis heeft, kunnen wij tafels ook op maat maken. Indien u wilt kunt u er ook voor kiezen de platen als schilderij aan de muur te gebruiken. De plexiglasplaten kunnen ook weer verwisseld worden door een nieuwe glasplaat met een ander motief. De platen kunt u zelfs gewoon weer gebruiken als schilderij aan de muur! Het resultaat is echt prachtig. Onze tafels zijn zeer geschikt voor uiteenlopende ruimtes zoals uw huis maar ook om te gebruiken in een wachtkamer of loungeruimte.

Tassen

TelefoonhoesjesOok voor originele en kleurrijke tassen kunt u bij de Fun Art Factory terecht. Handig voor school bijvoorbeeld.

Zakelijke toepassingen

Wist u dat onze canvasdoeken, telefoon- en iPadhoesjes, tafels en tassen ook als relatiegeschenk kunt gebruiken? Of wat te denken van promotiemateriaal? In dat geval verwerken wij uw bedrijfslogo in onze producten. U ontvang dan geheel vrijblijvend een ontwerp zodat u kunt zien hoe het eruit zou komen te zien.

Meer weten over ons of onze producten? Neem een kijkje in onze webwinkel of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Canvasdoeken van de Fun Art Factory

Contact opnemen

Contact info

Fun Art Factory
Dorpsstraat 39
Vleuten (Utrecht)

www.funartfactory.nl

Trefwoorden: Canvas, Canvasdoeken, Schilderijen, Kunst, Fotohoesjes, Tablettasjes, Tafels, Salontafels, Woonaccessoires, Iphone hoesjes

Rubrieken: Wanddecoratie, Schilderkunst

Houd contact