LPG Spijkenisse, Spijkenisse

Lorentzweg 33A, Spijkenisse (Zuid-Holland)

Zoekt u een bedrijf waarbij u terecht kunt voor een zorgvuldig ingebouwde LPG G3 installatie? Dan moet u bij LPG Spijkenisse zijn. U bent verzekerd van een vakkundige inbouw, onderhoud of reparatie van uw LPG-installatie. De zaakvoerder van LPG Spijkenisse heeft niet voor niets 19 jaar ervaring bij een gerenommeerd LPG inbouwbedrijf. U kunt onder andere voor de merken Vialle, Prins, Eurogas, Teleflex en Impco terecht.

 

LPG Inbouw

Airconditioning

 

Heeft u airconditioning in uw auto dan is het aan te raden om deze jaarlijks te laten nakijken en te controleren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw airco optimaal blijft functioneren. Ook als uw airco juist niet meer goed werkt, kunnen wij deze voor u repareren.

Controle airconditioning

Trekhaken

Wilt u een trekhaak laten monteren? Daarin is LPG Spijkenisse ook gespecialiseerd. Wij monteren Thule of Bosal trekhaken, ongeacht of u nu een vaste of afneembare haak wilt hebben. Heeft u zelf een trekhaak liggen? Dan kunnen wij deze uiteraard ook monteren.

LPG Spijkenisse is gespecialiseerd in inbouw van LPG installaties

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.