Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
HERO Containerinlegzakken, Borne

HERO Containerinlegzakken, Borne

Bongerd 12, Borne (Overijssel)

www.containerinlegzakken.nl

HERO Containerinlegzakken, Borne

HERO Containerinlegzakken besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van hun producten en diensten. U kunt de producten online of telefonisch bestellen.

HERO containerinlegzakken is een jong dynamisch bedrijf, dat haar verkoopactiviteiten richt op zowel de particuliere als zakelijke markt. Zij bieden een ruim assortiment milieu gerelateerde producten en/of diensten aan. Door jarenlange verkoopervaring op dit gebied beschikken zij over een breed netwerk en kunnen inspelen op de wensen en behoeften van hun (potentiële) klanten.

Verder staan duurzaamheid, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service hoog in het vaandel bij HERO Containerinlegzakken.

Containerinlegzakken

HERO Containerinlegzakken levert zakken voor elke inhoudsmaat (rol)container en Kliko of Otto. Deze zakken worden gebruikt als container hygiënezakken, ter voorkoming van het aankoeken van afvalresten in de zomerperiode, en in de winterperiode de afvalresten niet vastvriezen in uw container. In plaats van uw container regelmatig te laten reinigen kunt u kiezen voor containerinlegzakken die uw rolcontainer beschermen tegen vuil en geurhinder. Lees meer

Contact opnemen

Contact info

HERO Containerinlegzakken
Bongerd 12
Borne (Overijssel)

www.containerinlegzakken.nl

Trefwoorden: Containerzakken, Vieze geur container, Afvalcontainer, Schone container, Rolcontainer, Recycling, Kliko, Otto container, Vieze container

Rubrieken: Containers - Containervervoer en -verhuur

Houd contact