Frida Bakker, Hilversum

Primulastraat 47, Hilversum (Noord-Holland)

Plantenbakjes van Frida BakkerBent u op zoek naar een ervaren bloemist in de Hilversum of omgeving? Dan moet u bij Frida Bakker zijn. Het bloemwerk van Frida Bakker is uniek en geschikt voor elke gelegenheid. Omdat Frida Bakker al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van bloemstukken, staat zij garant voor een prachtig boeket. Heeft u een specifieke wens? Dan krijgt u bij Frida Bakker een bloemstuk op maat. Wilt u advies over verschillende soorten bloemen en/of de betekenis van bloemen en kleuren? Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Frida Bakker zet zich zowel in voor zakelijke als particuliere klanten. Frida Bakker is gespecialiseerd in algemeen bloemwerk, rouwboeketten, bruidsboeketten en plantenbakjes. Plantenbakjes zijn bijvoorbeeld ideaal om uw woning op te fleuren.

Voordelen bloemwerk Frida Bakker

Rouwwerk van Frida BakkerWat zijn de troeven van Frida Bakker:

  • boeketten voor verschillende gelegenheden.
  • het samenstellen van boeketten doet Frida Bakker al ruim 10 jaar.
  • Frida gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige snijbloemen voor uw bloemstuk.

Wist u dat: Het bloemwerk van Frida Bakker zeker twee weken goed blijft? Meer informatie over mijn bloemstukken of benieuwd naar mijn creaties? Neem een kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact met mij op.

Bloemstukken van Frida Bakker blijven zeker 2 weken goed

Bloemwerk op maat krijgt u bij Frida Bakker

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.