Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
De Kleyn Computer Service, Hollandsche Rading

De Kleyn Computer Service, Hollandsche Rading

Charles Weddepohllaan 34, Hollandsche Rading (Utrecht)

www.dekleyncs.nl

De Kleyn Computer Service, Hollandsche Rading

Logo ICT WaarborgHeeft u iemand nodig die uw computer, tablet of laptop repareert? Is het tijd voor onderhoud aan uw computer of laptop? De Kleyn Computer Service in Hollandsche Rading is hierin gespecialiseerd. Wij richten ons op particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Ook voor nieuwe hard- en software kunt u bij ons terecht. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandssystemen. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit want wij zijn aangesloten bij ICT Waarborg.

Diensten

U kunt bij De Kleyn Computer Service terecht voor verschillende diensten, zoals reparatie van computers, laptops en tablets en het verwijderen van virussen en ongewenste software. Ook voor de herinstallatie van uw computer en laptop staat De Kleyn Computer Service graag voor u klaar. Daarnaast kunnen wij uw computer opschonen en storingen verhelpen. Bovendien staan wij graag tot uw dienst met telefonische en online ondersteuning.

Reparatie van computers, laptops en tablets

Computeronderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw computer laten uitvoeren is van belang. Daarom kunt u ook terecht bij ons voor een onderhoudscontract. Dit contract houdt de volgende werkzaamheden in:

  • Controleren op schadelijke software;
  • Uitvoeren van updates (Windows en antivirus software);
  • Stofvrij maken;
  • Controleren op virussen, spyware, etc.;
  • Controle van harde schijf;
  • Controle van de snelheid van het systeem.

Op die manier weet u zeker dat uw computer, laptop of tablet in optimale staat blijft. Dit onderhoud voeren wij één keer per jaar uit. U kunt uw computer komen brengen en halen of door ons laten ophalen.

De Kleyn Computer Service

Contact opnemen

Contact info

De Kleyn Computer Service
Charles Weddepohllaan 34
Hollandsche Rading (Utrecht)

www.dekleyncs.nl

Trefwoorden: Reparaties van computers, Reparatie Laptop, Reparatie Tablet, Virussen verwijderen, Computerinstallatie, Beveiligingsinstallatie, Computer aansluiten, Netwerk aanleggen, Software upgraden, Storing verhelpen

Rubrieken: Computers - Reparatie, Service, Onderhoud

Houd contact