EVDH interieurbouw, Margraten

President Kennedystraat 28, Margraten (Limburg)

Uw partner voor elk interieur

EVDH Interieurbouw kan alles voor uw interieur op maat maken in de door u gewenste kleuren en materialen voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij mijn groeiende ervaring kan ik u zeer goed adviseren bij uw keuze in materiaal, kleur en verlichting.

Diensten

Keukens, kasten en meubels op maat
Keuken op maat EVDH Interieurbouw maakt onder meer kasten op maat, tv meubels op maat, keukens op maat,  en badkamerinrichtingen op maat gemaakt, balies op maat gemaakt, bureaus op maat gemaakt en werkbladen op maat tot complete projecten op maat.

Advies op maat
Ook adviseert EVDH Interieurbouw u graag over de kleurstelling en uitstraling in uw huidige interieur, zodat het nieuwe meubel er volledig op zijn plaats is. Ook denk ik graag met u mee over de indeling.
Kledingkast op maat
Kwaliteit en vakmanschap
Kwaliteit en vakmanschap heb ik zeer hoog staan, vandaar dat ik werk met hoge kwalitatieve materialen. Wie kiest voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid, kiest voor samenwerking met EVDH Interieurbouw.

Neem gerust contact op met vragen of als u een vrijblijvende offerte wenst.

TV meubel op maat

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.