Fairsound, Witmarsum

Arumerweg 54, Witmarsum (Friesland)

Heeft u binnenkort een feest waarbij u licht of geluid nodig heeft? Doe dan een beroep op Fairsound uit Witmarsum in Friesland. Ons werkgebied beslaat heel Nederland, maar wij zijn voornamelijk actief bij licht- en geluidverhuur in Groningen, Friesland en Drenthe. Ook als u een band nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Voor bemiddeling met de verschillende bands werken wij samen met Plus2db uit Oosterzee. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit. Kortom, laat Fairsound het licht, geluid en beeldproject regeln voor uw bedrijfs-, dorpsfeest, revue of toneeluitvoering, thema avond of een feest met verschillende artiesten.

Ook voor het inhuren van een band neemt u contact op met Fairsound

Merken

Fairsound staat garant voor kwaliteit. Dat laten wij zien door alleen te werken met gerenomeerde merken. Voor geluid werken wij met Shure, Labb grubben, Cranit mointoren, Community  speakers, BSS processors, Allen & Heath, Soundcraft, X32 , JBL active speakers. Voor het licht verhuur werken wij met merken zoals Grand Ma, Ma dimmers, Martin movingheads en parren.

Organisatie licht en geluid kerstmisviering

Vergaderingen en toespraken

Heeft u binnenkort een vergadering of toespraak? Dan gebruiken wij HK Elements met vergaderposten voor goede verstaanbaarheid. Wij staan graag voor u klaar voor complete geluidsets van 50 tot 2000 bezoekers. Niet voor niets werken wij al vanaf 1996 met het Community geluidssysteem in combinatie met BSS processors en LabGruppen versterkers.

Organiseren van een open dag

Theater

Een echte avond uit? Wij toveren een kale hal, zaal of schuur om tot een echt theater. Hiervoor gebruiken wij truss op statief of kettingtakels met brandwerende doeken. Niet voor niets is ons motto: “Wat we doen, doen we goed”. Meer weten? Neemt u gerust contact met ons op.

Wij zorgen voor alle voorbereidingen voor uw theatervoorstelling

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.