Snepscheut Interieurwerken, Zwaag

Oude veiling 47, Zwaag (Noord-Holland)

Een jong bedrijf met rijke ervaring

Snepscheut Interieurwerken is in 2015 opgericht door Marcel van de Snepscheut. Zij richten zich op zowel woninginrichting als zakelijke projecten, zoals horeca, kantoren en winkels. Marcel begon 25 jaar geleden als startend interieurbouwer. Na het behalen van de diplomaís primair- en voortgezet meubelmaker studeerde hij af als docent bouwtechniek met als specialisatie meubel en interieurbouw.

Zijn ervaring ligt in het maken, tekenen, uitwerken van projecten, maar ook als docent heeft hij vele jonge meubelmakers weten te motiveren en uit zien groeien tot goede meubelmakers/ interieurbouwers en succesvolle ondernemers. De projecten waar Marcel van de Snepscheut bij betrokken was varieren van standbouw tot optiekzaken, horeca, kantoren, winkels en woninginrichting. Ook projecten voor gerenommeerde merken als Nike, Agfa, Schiphol, Jaguar en vele anderen heeft hij in de loop der jaren voorbij zien komen.

Marcel van de Snepscheut heeft als doel om de komende jaren uit te groeien tot een bedrijf dat in staat is om kleine en grote projecten te realiseren, variŽrend van een tuinset van steigerhout tot een complete winkel- of horeca-inrichting. Verder zal Snepscheut Interieurwerken zijn werkzaamheden dit jaar uitbreiden met een webshop voor interieur accessoires en meubels, zoals oude deuren en glas-in-lood en brocant.

Snepscheut Interieurwerken werkt op afspraak en komt graag langs! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.