Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Schilderwerkzaamheden - ACHI Correct Bouw, Zeist

ACHI Correct Bouw, Zeist

Laan van Vollehove 121, Zeist (Utrecht)

WhatsApp met ACHI Correct Bouw

Voor algemene klussen, houtrot reparatie, kozijnen schilderen en het behangen van muren

De vennootschap onder firma ACHI Correct Bouw is gevestigd op Laan van Vollenhove 121 te Zeist en is actief in de branche algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Bij ACHI Correct Bouw is een professioneel team van vakmensen aan de slag. Er worden diensten aangeboden binnen een breed scala van werkzaamheden, van schilderwerk tot laminaat leggen en van behangen tot houtrot reparatie.

Diensten ACHI Correct Bouw

U kunt bij ACHI Correc Bouw rekenen op een brede dienstverlening. U kunt de binnenschilder en buitenschilder inschakelen voor al uw schilderwerkzaamheden. Daarnaast kunt u het bedrijf inschakelen voor:

 • Algemene klussen
 • Behangen van muren
 • Houtrot reparatie
 • Kozijnen schilderen
 • Ramen schilderen
 • Deuren schilderen 
 • Schilderwerkzaamheden
 • Laminaat leggen
 • Binnenschilder
 • Buitenschilder
 • Houtrot reparatie

Weersinvloeden staan uitstel van schilderwerk niet toe

Van het één komt het ander. Die ervaring heeft elke huiseigenaar als het gaat om onderhoud van zijn onroerend bezit. Vaak wordt niet in de agenda genoteerd, wanneer het weer tijd is voor het buiten schilderwerk. Binnen kan het nog wel een jaartje worden uitgesteld, maar de weersinvloeden zijn onverbiddelijk: geen schilderskwast, dan bestaat het risico van kozijnrot, met alle gevolgen van dien. De kost gaat hier vrijwel altijd voor de baat. De kwaliteit van de huisschilder zit onder meer in de frequentie waarmee hij uw eigendom mag behandelen met een beschermende laag verf. Binnenwerk vraagt om een keuze in kleur en de samenhang met behang en meubilair. De stijl van de bewoner wordt bevestigd door ACHI Correct Bouw door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en daarop aan te sluiten met voorstellen voor materiaalgebruik.

Een veelzijdig klusbedrijf kan u breed adviseren

Het voordeel van een veelzijdig klusbedrijf is dat ook tijdens het werken advies wordt verstrekt. Bovendien is de volgorde van de werkzaamheden belangrijk. Eerst behangen en schilderen, daarna het laminaat vervangen. Kozijnen nog een keer repareren of nu al geheel vernieuwen? Expert ACHI Correct Bouw kan u goed adviseren, zodat alle werkzaamheden achter elkaar worden uitgevoerd en u niet bij herhaling werklieden over de vloer heeft.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Laminaat leggen Zeist

Contact opnemen

Contact info

ACHI Correct Bouw
Laan van Vollehove 121
Zeist (Utrecht)

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Schilderwerkzaamheden, Laminaat leggen, Klussen, Binnenschilder, Buitenschilder, Behangen, Houtrot reparatie, Kozijnen schilderen, Ramen schilderen, Deuren schilderen

Rubrieken: Utiliteitsbouw, Schilderen, Klusbedrijf

Houd contact