Back2new Car Detailing, Gemert

Vadem 14, Gemert (Noord-Brabant)

Laat uw auto blinken als nooit te voren en kies voor autopoetsbedrijf Back2new Car Detailing gevestigd in Gemert. Wij zetten net dat extra stapje voor onze klanten waardoor uw auto zo goed als nieuw weer wordt afgeleverd. Wij garanderen kwaliteit en besteden veel aandacht en tijd aan uw auto. Niet voor niets zijn wij al snel twee dagen aan één auto kwijt. Uiteraard werken wij alleen met de beste producten zodat wij u het mooiste resultaat kunnen bieden. Bovendien denken wij daarbij aan het milieu, want wij werken enkel met VOC vrije en duurzame producten. Elke klant kan bij ons terecht: voor elk budget hebben wij de passende behandeling. Om u de kwaliteit te garanderen die wij u beloven, werken wij alleen op afspraak. Nieuwsgierig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Back2new Car Detailing is een autopoetsbedrijf dat zich richt op Gemert, Beek en Donk,  Lieshout, Erp, Boekel, Bakel en Mariahout.

Laat uw auto uitgebreid wassen door Back2new Car Detailing

Diensten Back2new

Back2new Car Detailing zorgt voor een heerlijk frisse autoWelke diensten levert Back2new Car Detailing? Een greep uit onze behandelingen:

  • Wash en Shine: Wij wassen uw auto uitgebreid met onze professionele producten en laten uw auto blinken als nooit tevoren.
  • Basic Detail Exterieur: Tijdens deze zes uur durende behandeling krijgt onder andere de lak een polijstbehandeling waarmee de glans en reflectie worden hersteld en verwijderen we lichte (was)krasjes en oxidatie.
  • Back 2 New Detail Exterieur: Met deze behandeling corrigeren we de lak van de auto zodat uw auto weer de glans en reflectie krijgt die het voertuig had toen u de showroom uitreed.
  • Back 2 New Detail Exterieur + lakverzegeling exterieur: Dit is de bovenstaande behandeling met als toevoeging de beschermende iGreenLover Quart coating. Deze coating zorgt voor een lakbescherming van 5-6 jaar.
  • Interieur Basic Detail: Fris het interieur van uw auto weeer op! Wij reinigen alles met behulp van stoom tijdens de Interieur Basic Detail behandeling.
  • Interieur Back 2 New: U heeft net een tweedehands auto gekocht, maar het interieur is niet echt fris? Laat Back2new Car Detailing het interieur dan onder handen nemen zodat uw auto het interieur van een gloednieuwe auto krijgt.
Meer informatie over onze behandelingen vindt u op onze website.

back2new Car Detailing kan zowel uw interieur als exterieur opfrissen

Na behandeling weer fris en schoon

Contact opnemen