Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Wescon Solutions, Drogteropslagen

Wescon Solutions, Drogteropslagen

Drogteropslagen 28, Drogteropslagen (Drenthe)

WhatsApp met Wescon Solutions

Welkom bij Wescon Solutions!

Wescon Solutions is een jonge onderneming die technische diensten adviseert en ondersteunt bij de ontwikkeling naar een proactieve organisatie. Doorgaans hebben technische organisaties een reactief karakter. Monteurs die van de ene naar de andere storing lopen...ook wel bekend als het karakter van een brandweerorganisatie. Brandjes blussen.

Om hier verandering in aan te brengen kan Wescon Solutions u van dienst zijn. Om te bepalen waar uw technische organisatie staat in de ontwikkeling van reactief naar proactief wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst waarbij maximaal 16 onderwerpen onder de loep worden genomen. Denk hierbij aan onderwerpen als:

  • Organisatie
  • Preventief
  • Onderhoud
  • Opleidingen
  • Documentbeheer
  • Onderhoudsrapportage
Een volledige scan van uw organisatie zal naar schatting een week in beslag nemen. Ook is het mogelijk een Quick Scan te maken in ongeveer 1 werkdag. Het een en ander is afhankelijk van de diepgang van het onderzoek.

Verbeterplannen delegeren

Na deze eerste verkenning heeft u een goed beeld van het verbeterpotentieel binnen uw technische organisatie. Vervolgens is het aan u te bepalen wie aan de slag gaat met de verbeterplannen.
Wescon Solutions kan hier de leiding op zich nemen of ondersteunt uw organisatie bij het opstellen van bijvoorbeeld een plan van aanpak en de implementatie daarvan.

Waarom moet u kiezen voor Wescon Solutions?

Ondergetekende heeft meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om prestatieverbeteringen van Technische Diensten. En wel in de volgende omgevingen:

  • Chemie
  • Farmacie
  • Voedingingsmiddelen

U krijgt bij Wescon Solutions niet alleen een advies, zoals bij vele consultants, maar ook hulp bij het implementeren van de verbeterplannen. En dat tegen zeer acceptabele en marktconforme tarieven.

Voor vragen en opmerkingen kunt ons mailen.

Klaas Weijer (eigenaar)

Contact opnemen

Contact info

Wescon Solutions
Drogteropslagen 28
Drogteropslagen (Drenthe)

Trefwoorden: Maintenance consultancy, Organisatieverbetering, Maintenance excellence, Onderhoud, Technische installatie, Technische organisaties, Interim management

Rubrieken: Organisatieadviesbureau, Technisch adviesbureau

Houd contact