Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Riro Techniek, Purmerend

Van IJsendijkstraat 144 N, Purmerend (Noord-Holland)

WhatsApp met Riro Techniek

www.rirotechniek.nl

OccasionsRiro Techniek is een jong dynamisch bedrijf met veel kennis in huis. Naast een groot scala aan werkzaamheden hanteren wij messcherpe tarieven, die vele malen lager uitvallen dan de kosten van een merken-dealer. Omdat de ontwikkelingen in de auto industrie niet stilstaan, willen wij niet achterblijven. Zo zijn wij constant in beweging om onze kennis en werkplaats equipment te optimaliseren om zo de kwaliteit te leveren die u als klant van ons mag verwachten.

Als volstrekt onafhankelijk autobedrijf krijgen wij steeds meer Bandenserviceklanten. Bedrijven en particulieren letten scherp op kosten en kwaliteit. Zij vinden ons een goede partner in economisch verantwoorde mobiliteit. Wij weten dat optimale en betaalbare zorg voor auto’s ons bestaansrecht geeft.Wij staan graag dicht bij de klant, zo ziet u snel wat we doen, hoe we dat doen en wat dat kost.

Diensten

Riro Techniek biedt u de volgende diensten:

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Riro Techniek is ook uitstekend bereikbaar vanuit Volendam, Edam, Beemster, Hoorn, Zaandam, Wijdewormer, Monnickendam, Middelie en Oosthuizen.

Contact opnemen

Contact info

Riro Techniek
Van IJsendijkstraat 144 N
Purmerend (Noord-Holland)

www.rirotechniek.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di 8.30 - 18.00
Wo 8.30 - 18.00
Do 8.30 - 20.00
Vr 8.30 - 20.00
Za 8.30 - 18.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Autobedrijf, Autogarage, Auto onderhoud, Autoreparatie, Autotechniek, Schadeherstel, Bandenservice, Aircoservice, Garagebedrijf

Rubrieken: Schadeherstelbedrijven, Garages, Garagebedrijven, Autobandenservice, Autobedrijven

Houd contact