MF Multi Onderhoud, Wouw

Bergsestraat 21, Wouw (Noord-Brabant)

Timmerwerk van MF Multi OnderhoudBent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw schilderwerk en/of timmerwerk? Dan bent u bij MF Multi Onderhoud gevestigd in Wouw aan het juiste adres. U kunt tevens bij ons terecht voor complete verbouwingen. In dat geval werken wij samen met andere specialisten op het gebied van timmerwerken. Ook voor projecten op maat zijn wij uw aangewezen partner. Bovendien zijn wij zowel gespecialiseerd in binnen- als buitenschilderwerken.

Schilderwerk

Schilderwerk is niet alleen van esthetische waarde, ook zorgt goed schilderwerk voor een langere levensduur van het geschilderde object. Wij zijn zowel gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk:

MF Multi Onderhoud is gespecialiseerd in professioneel schilderswerkBinnenschilderwerk: Bescherm uw interieur tegen slijtage, vocht of schimmelvorming door professioneel schilderswerk door MF Multi Onderhoud.

Buitenschilderwerk: Vaak ziet u zelf al of uw huis toe is aan buitenschilderwerk. Kozijnen en deuren hebben vaak een periodieke schilderbeurt nodig. Door buitenschilderwerk uit te laten voeren voorkomt u houtrot.

Timmerwerk

Voor timmerwerk op maat staat MF Multi Onderhoud graag voor u klaar. U bent bij ons verzekerd van een duurzaam en doordacht eindresultaat.

Contact opnemen