Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Boot! Haarlem, Haarlem

Boot! Haarlem, Haarlem

, Haarlem (Noord-Holland)

WhatsApp met Boot! Haarlem

www.boot-haarlem.nl

Een exclusieve ervaring op het water!

Op ons stijlvolle schip kunt u de mooie grachten en wateren in en rondom Haarlem ontdekken. Dit kan onder het genot van aangename bites en speciale wijnen! Wij kunnen het culinair naar wens verzorgen en dit alles vanuit het centrum van Haarlem. Voor onze boot heeft u geen vaarbewijs nodig.

Op ons schip kunt u heerlijk en ontspannen door de grachten van Haarlem varen. Naast de grachten heeft het vaargebied veel meer mooie plekken om te ontdekken. Zo kunt u tochten maken langs Heemstede, Cruqius, Vijfhuizen, Haarlemmerliede en Spaarndam.

De omgeving is het mooist vanaf het water! Op een mooie dag kunt u ook voor anker gaan op de mooie nel en genieten van de rust vanaf het zonnedek. Vaarkaarten met de leuke routes vindt u aan boord.

Boot! Haarlem vaart ook in Amsterdam, Heemstede en Haarlem. Wij maken uw wensen graag bespreekbaar! De locatie tegenover Korte Spaarne 21 is waar wij onze gasten verwelkomen en laten boarden.

Contact opnemen

Contact info

Boot! Haarlem

Haarlem (Noord-Holland)

www.boot-haarlem.nl

Trefwoorden: Bootverhuur Haarlem, Boot huren Haarlem, Rondvaart Haarlem, Sloep tour Haarlem, Sloep huren Haarlem, Sloepverhuur Haarlem, Botenverhuur, Bootarrangementen

Rubrieken: Bootdiensten, Bootjesverhuur

Houd contact