AgAtelier, Maastricht

Pliniushof 8B, Maastricht (Limburg)

Op uw bruiloft wilt u stralen. Dit doet u natuurlijk door middel van een prachtige bruidsjurk. Maar ook de accessoires zijn zeer belangrijk, zij maken uw look compleet. Ag Atelier Designs maakt bijzondere haaraccessoires voor bruiden en iedereen die wil stralen.

Ag Atelier Designs, Maastricht Bruidsaccessoires

Ik ontwerp de accessoires aan de hand van het persoonlijke karakter van de bruid. Hierbij hou ik rekening met de dagelijkse stijl, haar wensen en natuurlijk de jurk. Ik kan bijvoorbeeld de stof van de jurk in de accessoires verwerken. Jouw accessoire is hierdoor altijd uniek en persoonlijk.

Haaraccessoires

Naast de bruidsaccesoires ontwerp ik ook bijzondere haarjuwelen, fascinators en cocktailhoedjes. Deze juwelen maken ieder feestje bijzonder. Bekijk de uitgebreide galerij op de website voor een goede indruk van alle verschillende mogelijkheden.

Bridal Boutique

Ben je niet in gelegenheid om naar Maastricht af te reizen? We hebben ook verschillende modellen in onze webshop staan. Niet alleen voor bruiden, maar ook voor bruidsmeisjes en de belangrijke gasten. Kijk ook gerust eens rond als u binnenkort een chique evenement heeft.

 

Ag Atelier Designs, Maastricht

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.