Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Kooozie Gastouderopvang, Heesch

Kooozie Gastouderopvang, Heesch

Biezenloop 43, Heesch (Noord-Holland)

Kooozie Gastouderopvang heeft haar deuren geopend op 1 november 2015 en bevindt zich in de Biezenloop in Heesch. De naam van deze gastouderopvang is niet voor niets, de naam 'Kooozie' lijdt namelijk af van het woord 'cosy' wat 'knus' betekent. Bij Kooozie is knus een van de sleutelwoorden. Verder wordt er bij Kooozie alles aan gedaan om de kindjes zich thuis te laten voelen en hen een pedagogisch verantwoorde daginvulling te bieden.

Ik, Danique, ben in 2014 afgestudeerd aan een opleiding Maatschappelijke Zorg MBO 4 te ROC Veghel. Tijdens deze BBL opleiding heb ik 4,5 jaar ervaring in de zorg opgedaan. Nadat ik zelf een zoontje kreeg, wist ik zeker dat zorg voor kindjes helemaal mijn ding was en ben daarom begonnen met mijn eigen Gastouderopvang.

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met telefoonnummer 06-30759177 of e-mailadres daniquevdveerdonk@hotmail.com.

Contact opnemen

Contact info

Kooozie Gastouderopvang
Biezenloop 43
Heesch (Noord-Holland)

Openingstijden
Ma 6.30 - 18.00
Di 6.30 - 18.00
Wo 6.30 - 18.00
Do 6.30 - 18.00
Vr gesloten
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Goede gastouder, Gastouder, Flexibele gastouderopvang, Pedagogisch gediplomeerd gastouder, Huiselijke sfeer gastouder, EHBO-certificaat gastouder

Rubrieken: Gastouderbureau, Gastouderopvang

Houd contact