Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Glas- en Klusbedrijf 4G, Katwijk

Glas- en Klusbedrijf 4G, Katwijk

Anemoonstraat 16, Katwijk (Zuid-Holland)

www.klusbedrijf-4g.nl

Voor klussen op maat, snel en secuur uitgevoerd

Bent u op zoek naar een ervaren klusser en/of glaszetter? Dan bent u bij Glas- en klusbedrijf 4G aan het juiste adres! Wij beschikken over meer dan 32 jaar ervaring. U wordt een nette oplevering en een garantie van 5 jaar gegarandeerd. U kunt onder andere terecht voor  glashandel, glas reparatie, hard glazen deuren, inbraakwerend glas, spiegelwanden, op maat gemaakte houten kozijnen en renovatiewerken. Onze glaszetter gaat graag voor u aan de slag. Wij zijn een glaszetbedrijf dat alle kneepjes van het vak kent. Daarom kunt u rekenen op een prachtig resultaat.  Naast glaszethandel kunt u ook terecht voor allerhande timmerwerken. Uiteraard houden wij rekening met uw budget.

Naamloosglas.png - Glas- en Klusbedrijf 4G, Katwijk

Glaszetter en timmerman

Wanneer het gaat om glaszetten, kan Glas- en klusbedrijf 4G u bijstaan met allerlei soorten glaswerken, waaronder:

  • Isolatieglas
  • Veiligheidsglas
  • Inbraakwerend glasbranche
  • Gehard glas
  • Spiegelwanden

Ook voor kluswerken op maat

Naast glaswerken kunt u bij Glas- en Klusbedrijf 4G ook terecht voor kluswerken. U kunt bijvoorbeeld terecht voor timmerwerk. De zaakvoerder is oorspronkelijk opgeleid als timmerman, en gaat graag voor u aan de slag. Door zijn passie voor het vak en behendigheid worden klussen snel en secuur geklaard. Daarnaast kunt u ook onder andere terecht voor het plaatsen van deuren, het plaatsen van kozijnen of houtrotherstel.  Wat uw noden ook zijn, wij zorgen voor een geschikte oplossing. Uw wooncomfort is erg belangrijk - wij zorgen voor in interieur tot in de puntjes afgewerkt. Bekijk gerust de realisaties op de website.

Ervaring en vakmanschap

De zaakvoerder is vanaf zijn 18e al werkzaam in de glashandel branche. Inmiddels is hij een eigen bedrijf gestart waarbij zijn specialiteiten goed tot uiting komen. U kunt rekenen op vakmanschap en een vriendelijke aanpak wanneer u ons inschakelt. Wij plannen, nadat u contact met ons opneemt, eerst altijd een eerste bezoek om de situatie te analyseren. Hierna maken wij een planning en een gratis, vrijblijvende offerte. Glas- en klusbedrijf 4G is van maandag t/m vrijdag werkzaam in de ruime regio van Katwijk. Werkzaamheden worden daarnaast bijvoorbeeld ook in Noordwijk, Rijnsburg, Wassenaar, Leiden, Valkenburg, Warmond, Lisse en Sassenheim uitgevoerd.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

4gwerkzaamheden-1.jpeg - Glas- en Klusbedrijf 4G, Katwijk

Contact opnemen

Contact info

Glas- en Klusbedrijf 4G
Anemoonstraat 16
Katwijk (Zuid-Holland)

www.klusbedrijf-4g.nl

Openingstijden
Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 17.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 17.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Glaszetter, Glaszetbedrijf, Glaszetwerken, Glashandel, Glas reparatie, Hard glazen deuren, Inbraakwerend glas, Spiegelwanden, Op maat gemaakte houten kozijnen, Renovatiewerken

Rubrieken: Glas en Glashandel, Glaszetters en Glaszetbedrijven, Glaswerken, Glasschade

Houd contact