Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Marcel Ebeltjes Logistiek

Marcel Ebeltjes Logistiek, Assen

Van Heuven Goedhartlaan 2 E7, Assen (Drenthe)

www.marcelebeltjeslogistics.eu

De meeste logische weg

U zoekt een professionele en efficiënte chauffeursdienst in de omgeving Groningen, Zwolle, Emmen, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Hoogeveen of Lelystad? Neemt u dan contact op met Marcel Ebeltjes Logistics of MEL Chauffeursdiensten.

In de toekomst willen wij ons breder op de transportwereld richten, maar nu richten wij ons volledig op onze Chauffeursdienst. U bent bij ons verzekerd van ervaren chauffeurs in winkeldistributie (met diepvrieservaring), die in het bezit zijn van hun rijbewijs C(E) én tevens hun Code95.

De chauffeurs

De chauffeurs van Marcel Ebeltjes Logistics of MEL Chauffeursdiensten hebben al vaak gereden met de verschillende voertuigen in ons wagenpark.

We staan er garant voor dat onze chauffeurs uw vracht en uw voertuigen met de grootste zorg behandelen. Niet voor niets werken wij alleen met gekwalificeerde chauffeurs met een onberispelijke staat van dienst.

Werkwijze Marcel Ebeltjes Logistics

Wilt u een beroep doen op een van onze chauffeurs? Boek dan een chauffeur via onze website. Wij vragen u deze minimaal 24 uur van tevoren een chauffeur bij ons te boeken.

Heeft u een spoedopdracht? Ook dat is mogelijk. U betaalt dan een eenmalige bedrage van €50,-.

Meer informatie? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Contact info

Marcel Ebeltjes Logistiek
Van Heuven Goedhartlaan 2 E7
Assen (Drenthe)

www.marcelebeltjeslogistics.eu

Trefwoorden: Transportbedrijf, Vervoersbedrijf, Internationaal transport, Koeltransport, Vriestransport, Internationaal transportbedrijf

Rubrieken: Transport en Vervoer, Transportbedrijven, Transport, Transport en Logistiek, Transport & Logistiek

Houd contact