Hendrik Talen Dienstverlening, Wolvega

Kraaiheide 10, Wolvega (Friesland)

Wilt u een nieuw terras aan laten leggen of zoekt u iemand die helpt met het telen van groente en fruit? Voor diverse werkzaamheden in de landbouw en tuinsector kunt u een beroep doen op Hendrik Talen Dienstverlening. Denkt u bijvoorbeeld aan het rijden op een rooimachine of trekkers om landerijen in te zaaien. Ook kan hij voor u veevoer transporteren zowel nationaal als internationaal of grondwerken voorbereiden. Hendrik Talen Dienstverlening richt zich voornamelijk op de regio Friesland, Groningen, Flevoland en Overijssel en is werkzaam voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Hendrik Talen naast zijn tractor

Over mij

Terrasaanleg en grondwerkenAltijd al wilde de zaakvoerder van Hendrik Talen Dienstverlening een eigen bedrijf. In 2015 begon hij dan ook met Hendrik Talen Dienstverlening na meerdere jaren in loondienst gewerkt te hebben. Hendrik Talen heeft meedere sterke punten. Zo is flexibiliteit een vaste waarde voor Hendrik en kunt u mij ook inzetten voor grote(re) projecten.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.