Jaco van der Ven Interieurs, Zeeland

Brand 42, Zeeland (Noord-Brabant)

Wilt u weleens wat anders met uw interieur of zoekt u naar een ervaren interieurontwerper voor een exclusief interieur op maat? Neemt u dan contact op met Jaco van der Ven Interieurs te Zeeland (Noord-Brabant).

Vanwege de 30 jaar ervaring die wij hebben in het vak bent u verzekerd van een perfecte afwerking van uw interieur: van concept tot en met realisatie. Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Bekijk ons portfolio

Realisatie interieur Jaco van der Ven Interieurs

Meubels

Ook voor het ontwerp van een nieuwe keukenOok voor exclusieve meubels staat Jaco van der Ven Interieur graag tot uw dienst. Denkt u daarbij aan keukens, badkamermeubels, slaapkamerkasten, inloopkasten, tafels en nog veel meer soorten meubels.

Materialen

Uw meubels kunnen wij met uiteenlopende materialen maken. Of u nu liever een meubel van massief hout, roestvrij staal of glas heeft: Niets is ons te gek. Datzelfde geldt voor de stijl van de meubels. Wij kunnen zowel meubels realiseren voor een modern als een klassiek interieur.

Wij streven ernaar ons te onderscheiden in de kwaliteit van onze werkzaamheden en meubels. Dat realiseren wij door te zorgen voor een unieke uitstraling en uiterlijk van het interieur. Daarbij zorgen wij er uiteraard voor dat uw interieur geheel volgens uw wensen wordt gerealiseerd.

Meer weten of benieuwd naar onze realisaties? Bezoek de website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor (badkamer)meubels staan wij voor u klaar

Contact opnemen