Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Chris Poppe Koeriersdiensten

Chris Poppe Koeriersdiensten, Zetten

Nansenstraat 28, Zetten (Gelderland)

www.koeriersbedrijf-gelderland.nl

Chris Poppe Koeriersdiensten, Zetten

Bent u op zoek naar een vakkundig koeriersbedrijf en/of verhuisbedrijf? Dan bent u bij Chris Poppe Koeriersdiensten uit Zetten aan het juiste adres! Wij verzorgen spoedleveringen door heel Nederland maar doen ook koeriersdiensten verzorgen in onder andere België, Duitsland en Frankrijk. Met zeer ervaren chauffeurs en goed onderhouden wagens staan wij steeds weer voor u klaar als de ideale partner voor het leveren van goederen op locatie. Van enveloppen bezorgen tot palletzendingen tot 1000 kg en alles wat er tussen in valt. In een regio van ongeveer 50 km rond Zetten garanderen wij als ervaren koeriersbedrijf dat als u contact met ons opneemt, wij binnen een half uur uw zending komen ophalen.

Werkzaamheden Chris Poppe Koeriersdiensten

  • Koeriersdiensten: Wij verzorgen transporten voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen. Onze ervaren chauffeurs gaan zorgvuldig en discreet om met uw af te leveren goederen. U kunt ons inschakelen voor een eenmalige opdracht of uiteraard als vaste opdrachtgever. Heeft u een transport wat omvangrijk is, of zwaarder dan 1000 kg? Uiteraard ook geen enkel probleem!
  • Verhuizingen: Gaat u verhuizen? Ook dan kunt u ons inschakelen om uw inboedel of een compleet archief te laten verhuizen. Kwetsbare of kostbare zendingen zijn bij ons in goede handen. Onze chauffeurs behandelen deze met de grootst mogelijke zorg. Ook hanteren wij eerlijke prijzen.
  • ADR gecertificeerd: Chris Poppe koeriersdiensten is ook ADR gecertificeerd! Dit houdt concreet in dat wij gevaarlijke stoffen over de weg mogen vervoeren. Benieuwd naar de overige diensten en wat wij allemaal voor u kunnen vervoeren? Neem gerust contact op!

Wij voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit in: Arnhem, Nijmegen, Tiel, Elst, Rhenen, Wageningen, Veenendaal en Druten.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Chris Poppe Koeriersdiensten

Contact opnemen

Contact info

Chris Poppe Koeriersdiensten
Nansenstraat 28
Zetten (Gelderland)

www.koeriersbedrijf-gelderland.nl

Trefwoorden: Ik heb een koerier nodig, Koerierswerkzaamheden in de regio, Chauffeur gezocht , Snelkoerier, Transport op locatie , Transportwerkzaamheden, Hulp bij verhuizen, Vervoersbedrijf in de regio, Chauffeursdiensten, Kleine verhuizingen

Rubrieken: Chauffeursdiensten, Verhuizingen Verhuizers Verhuisbedrijf, Koeriersdiensten en pakketdienst, Verhuisservice, Chauffeursservice

Houd contact