Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Camping De Verborgen Hoek, Harich

Camping De Verborgen Hoek, Harich

Bokkeleane 3, Harich (Friesland)

WhatsApp met Camping De Verborgen Hoek

www.deverborgenhoek.nl

een gezellige Christelijke camping in een prachtige omgeving

Bent u op zoek naar een gezellige gezinscamping in Friesland? Of een recreatiewoning op een camping in Friesland waar u kunt genieten van een verzorgde fietsvakantie met ontbijt, lunch en diner? Bezoek onze Christelijke Camping De Verborgen Hoek, gelegen in het Friese Gaasterland midden in het merengebied en tussen uitgestrekte weilanden en bossen. De Verborgen Hoek is een van de Christelijke vakantieparken in Nederland met vakantiewoningen waar u kunt genieten van rust en privacy, maar ook van vele diverse activiteiten voor jong en oud. Ook beschikt De Verborgen Hoek over hét chaletpark van Friesland waar de huur van chalets mogelijk is. Naast chalets kunt u ook verschillende tenten en caravans huren. Neem gerust contact op als u een plekje of huisje wilt reserveren en wilt genieten van deze prachtige en gezellige camping en Bed and Breakfast in Friesland. 
Camping De Verborgen Hoek

Breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten

Deze camping in Friesland biedt ruime kampeerplaatsen met voldoende privacy, schoon sanitair, uitgebreide speeltuinen, kinderboerderij, zwembad en animatie in het hoogseizoen voor het hele gezin. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie! Op een ander deel van de gezinscamping kun je jouw eigen chalet of stacaravan plaatsen, zodat je voor een vaste jaarprijs het hele jaar kunt recreëren wanneer je maar wilt. Rust en privacy of actieve deelname aan de activiteiten op de christelijke camping naar keuze. Er is op de camping altijd vertier en zijn er activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals een vossenjacht of een volleybal- of voetbaltoernooi.

Vakantiewoning huren?

Naast de mogelijkheid om met eigen tent, chalet of stacaravan te verblijven op de camping, biedt het Christelijke vakantiepark De Verborgen Hoek ook de mogelijkheid om vakantiewoningen te huren:

Camping De Verborgen Hoek

Omgeving met veel mogelijkheden

In de omgeving is erg veel te zien en te doen. Op het water, aan het water of liever in de bossen of omgeven door uitgestrekte weilanden. Dit alles is hier te vinden. Wandelen, fietsen of liever varen, u kan het zelf kiezen. Watersport met een snelle motorboot om te waterskiën of liever zeilen op de grote meren of rustig varen door de pittoreske dorpjes met bruggetjes en sluisjes, het is allemaal onder handbereik. Zelfs kitesurfen op het IJsselmeerstrand bij Oudemirdum op 5 minuten afstand van onze christelijke gezinscamping behoort tot de mogelijkheden. 

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden die het beste bij u en uw gezin passen? Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.

Camping De Verborgen Hoek

Contact opnemen

Contact info

Camping De Verborgen Hoek
Bokkeleane 3
Harich (Friesland)

www.deverborgenhoek.nl

Openingstijden
Ma 08:00 - 20:00 op afspraak
Di 08:00 - 20:00 op afspraak
Wo 08:00 - 20:00 op afspraak
Do 08:00 - 20:00 op afspraak
Vr 08:00 - 20:00 op afspraak
Za 08:00 - 20:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Camping Friesland, Christelijke vakantieparken, Gezinscamping, Chaletpark Friesland, Christelijke camping, Vakantiewoningen, Huur chalet, Bed and Breakfast Friesland, Verzorgde fietsvakantie met ontbijt lunch en diner, Recreatiewoning

Rubrieken: Campings, Campings Nederland, Vakantiewoningen

Houd contact