Naturefit, Breda

Grintweg 5, Breda (Noord-Brabant)

Shakes Herbalife

Bij Naturefit kan u terecht voor de producten van Herbalife, een wereldwijd opererend voedingsbedrijf met producten gebaseerd op bewezen voedingswetenschap.

Voeding & Fitness

Leid een evenwichtig en actief leven met proteÔneshakes en -snacks van Herbalife, vitamine- en voedingssupplementen, energie- en fitnessdranken, huid- en haarverzorgingsproducten. Combineer dit met inspanning voor het beste resultaat!

Gewichtsbeheersing

Producten HerbalifeProbeert u uw gewicht te beheersen? De wetenschappelijk bewezen gewichtsbeheersingsproducten van Herbalife helpen miljoenen mensen over de hele wereld er iedere dag goed uit te zien en zich goed te voelen.

Energie en fitness

Profsporter of vrijetijdssporter, de sport- en fitnessproducten van Herbalife ondersteunen uw training en herstel door middel van goede voeding.

Doelgerichte voeding

De Herbalife producten bieden een balans aan essentiŽle voedingsstoffen om de gezondheid van zowel mannen als vrouwen te ondersteunen, waaronder uw hart.

Uiterlijke verzorging

Voed de huid en het haar met de producten van Herbalife voor uiterlijke verzorging. Zo behoudt u uw gezonde, jeugdige uitstraling.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Shakes Herbalife

Contact opnemen