Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Natraj Yoga, Breda

Natraj Yoga, Breda

, Breda (Noord-Brabant)

WhatsApp met Natraj Yoga

www.natrajyoga.nl

Yogales neem je bij Natraj Yoga

Altijd al eens aan yoga willen doen? Of heeft uinteresse in moderne dans? Bij Natraj Yoga kunt u terecht voor workshops. Als u nog niet zeker bent of het iets is voor u, kunt u deelnemen aan een gratis proefles. In de lessen van de zaakvoerster van Natrja Yoga staan zelfbewustwording, plezier, rust, gezondheid en voldoening in het middelpunt.

Over Natraj Yoga

Natraj is een samentrekking van de woorden Nata, dat koning betekent en Raj (dans). Zaakvoerder van Natraj Yoga is Liza de Winter. Van jongs af aan is zij al bezig met beweging. Drie jaar lang heeft zij zich professioneel bezig gehouden met dans in alle vormen. Toen zij in aanraking kwam met yoga wilde ze niks liever dan de twee combineren. Vandaar dat ze een opleiding ging volgen en deze ook behaalde. Een jaar later mocht zij naar India om zich verder te ontwikkelen in het lesgeven. U kunt er dus vanuit gaan dat u les krijgt van een gediplomeerde en bekwame docent.

Danslessen

U kunt bij mij terecht voor yoga en moderne dans. Yoga is voor iedereen. In moderne dans geef ik zowel aan kinderen als volwassenen les. U kunt zelf voor het niveau kiezen. In de zomer zijn yogalessen buiten tevens een mogelijkheid. Ik richt mij met name op de regio's Breda, Bergen op Zoom en Zevenbergen.

Ook voor moderne dans kunt u bij Natraj Yoga terecht

Contact opnemen

Contact info

Natraj Yoga

Breda (Noord-Brabant)

www.natrajyoga.nl

Trefwoorden: Spiritueel, Dansles, Workshop, Yogales, Hatha yoga, Ontspanning

Rubrieken: Yoga, Dans

Houd contact