Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Montage en Installatiebedrijf Amsterdam, Amsterdam

Montage en Installatiebedrijf Amsterdam, Amsterdam

Keurenplein 29, Amsterdam (Noord-Holland)

WhatsApp met Montage en Installatiebedrijf Amsterdam

www.ontstopping.nu

Montage en Installatiebedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een zeer vakbekwaam montage en/of installatiebedrijf? Dan bent u bij ons van Montage en Installatiebedrijf Amsterdam aan het juiste adres. Met maar liefst meer dan 15 jaar werk ervaring zijn wij uw ideale partner voor uw keukens, badkamers, verwarming en nog veel meer. Bij ons staat de klant altijd centraal en staan wij steeds weer voor u klaar.

Werkzaamheden Montage en Installatiebedrijf Amsterdam

  • Keukens: Montage en installatiebedrijf Amsterdam is meer dan alleen een spoeddienst bij verstopping, lekkage of rioolproblemen. Wij verzorgen ook complete keukens. Zo verwijderen we uw oude keuken, verleggen we de leidingen en monteren we uw complete nieuwe keuken, helemaal zoals u wilt! Wij hebben 15 jaar ervaring en rekenen geen voorrijkosten. Dus: nieuwe keuken nodig? Reken op Montage en installatiebedrijf Amsterdam.

  • Badkamers: Toe aan een nieuwe badkamer? Montage en installatiebedrijf Amsterdam verwijdert uw oude badkamer en installeert op deskundige wijze een nieuwe voor u. Nieuwe indeling? Geen probleem! Wij frezen leidingen in beton, werken de afvoer netjes weg en werken cv-leidingen weg in de muur. Bovendien krijgt u bij een complete badkamer maar liefst 5 jaar garantie op ons werk.

  • Verwarming: Ook voor alles op het gebied van verwarming bent u bij Montage en installatiebedrijf Amsterdam aan het juiste adres. Of het nu gaat om cv-installaties, geisers of gaskachels: reken op onze snelle en deskundige service.
Heeft u een spoedklus voor ons? Geen enkel probleem! Bel ons op: 06-24554241.
Heeft u nog vragen en/of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Gootsteen verstopt verhelpen, Wasbak verstopt in de regio, Loodgieter spoed bellen Amsterdam, Loodgieter spoed bellen in de regio, Afvoer ontstoppen, Voordelige ontstoppingsdienst in de regio en Voordelige loodgieter in de regio in Amsterdam
Montage en Installatiebedrijf Amsterdam

Contact opnemen

Contact info

Montage en Installatiebedrijf Amsterdam
Keurenplein 29
Amsterdam (Noord-Holland)

www.ontstopping.nu

Trefwoorden: Verstopping verhelpen in de badkamer, Douche put verstopt, Spoed loodgieter in de regio, Gootsteen verstopt verhelpen, Wasbak verstopt in de regio, Loodgieter spoed bellen Amsterdam, Loodgieter spoed bellen in de regio, Afvoer ontstoppen, Voordelige ontstoppingsdienst in de regio, Voordelige loodgieter in de regio

Rubrieken: Instalatietechniek, Installatiebedrijven, Ontstoppingsbedrijven, Cv installaties en onderhoud, Rioolservice

Houd contact