Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

WormsSystems, Oostwold

Goldhoorn 31, Oostwold (Groningen)

www.wormssystems.com

Voor al uw visaas en hengelsportartikelen 

Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreide winkel met gepassioneerd en deskundig personeel, dan kunt u bij WormSystems in Oostwold terecht. U kunt rekenen op een breed aanbod aan artikelen, aas en dieren. Zo kunt u onder andere terecht voor viswormen, compost wormen, fermicompost, een wormennest, vissenvoer, terrarium dieren, waterzuivering systemen en artikelen voor hengelsport. Door de uitgebreide kennis van het personeel, en ruime ervaring in de branche, kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunt u terecht voor advies op maat. Het bevlogen team geeft u graag meer informatie en zorgt dat uw aankopen precies passen bij uw behoeften. 

Hengelsport benodigdheden

Jaarlijks gooien veel hobby-vissers een hengel uit; om te ontspannen, gezellig met vrienden bij te kletsen of om even tot rust te komen in de natuur. Uw affiniteit met vissen wordt gedeeld door het team van WormSystems in Oostwold. Daarom kunt u rekenen op een uitstekend assortiment. Voor elke visserij is voldoende expertise. Naast de uitstekende service tijdens het uitzoeken van de juiste producten, kunt u ook rekenen op gedegen na-service. Wanneer een reparatie nodig is, wordt u goed geholpen door WormSystems. Neem gerust contact op om alvast wat meer informatie in te winnen. 

Producten WormSystems

In de winkel kunt u steeds rekenen op een breed aanbod aan producten. U kunt onder andere terecht voor: 

  • Viswormen
  • Vissenvoer
  • Visvoer
  • Hengelsport
  • Terrarium dieren
  • Waterzuivering systemen
  • Compost wormen
  • Vermicompost
  • Wormenmest
  • Grondverbetering

Vermicompost voor grondverbetering

Ook voor bemestingsproducten voor grondverbetering kunt u rekenen op WormSystems. Met behulp van bemestingsproducten kunt u de hoeveelheid mineralen in de grond - en dus de kwaliteit – verbeteren. Het voordeel van vermicompost, ook wel wormennest genoemd, is dat het veel micro-organismen bevat. Het heeft onder andere een grote hoeveelheid aan enzymen, sporenelementen, mineralen, bacteriën en schimmels. Door het gebruik van vermicompost krijgen planten hogere weerstand tegen ziekten en plagen. Stel gerust al uw vragen aan het personeel van WormSystems, zij voorzien u graag van meer informatie.

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

47323399_s.jpg - WormsSystems, Oostwold

Contact opnemen

Contact info

WormsSystems
Goldhoorn 31
Oostwold (Groningen)

www.wormssystems.com

Openingstijden
Ma 08.00 - 17.00
Di 08.00 - 17.00
Wo 08.00 - 17.00
Do 08.00 - 17.00
Vr 08.00 - 17.00
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Viswormen, Vissenvoer, Visvoer, Hengelsport, Terrarium dieren, Waterzuivering systemen, Compost wormen, Vermicompost, Wormenmest, Grondverbetering

Rubrieken: Wormenkwekerijen, Visserij, Visserijbedrijven

Houd contact