Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Haarwerkservice Hoeksche Waard, Nieuw-Bijerland

Haarwerkservice Hoeksche Waard, Nieuw-Bijerland

Middelstraat 28, Nieuw-Bijerland (Zuid-Holland)

WhatsApp met Haarwerkservice Hoeksche Waard

www.haarwerkservice.nl

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Haarwerkservice Hoeksche Waard terecht

Wilt u uw haar laten knippen, laten kleuren of een permanent laten zetten? Dan kunt u terecht bij Haarwerkservice Hoeksche Waard. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de nieuwste technieken op het gebied van haarwerken en haarstukjes. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Anko. Dit garandeert u ervan dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit. Al onze haarwerken en/of haarstukken zijn op maat gemaakt. Uw haar is niet van echt haar te onderscheiden. Indien er sprake is van een medische indicatie, krijgt u bovendien de kosten voor het haarstuk in de meeste gevallen vergoed (controleer dit wel eerst even bij uw verzekering).

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht.

Oorzaken voor haaruitval

Haaruitval is altijd vervelend en kan meerdere redenen hebben. Mogelijke oorzaken zijn chemotherapie, bestraling, brandwonden of mannelijke kaalheid. Ondergaat u chemotherapie dan is haartuival bovendien een extra straf terwijl u hard vecht tegen deze verschrikkelijke ziekte. U kunt bij ons terecht voor een passende oplossing. Wij staan u bij met raad en daad.

Wilt u meer weten over onze producten, de verzorging ervan en/of de prijzen? Bezoek dan onze website of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Ook uw haar laten knippen is een mogelijkheid bij ons Haarwerkservice Hoeksche Waard is gespecialiseerd in haarstukjes en haarwerken Advies over een haarstuk of haarwerk bij haaruitval? Haarwerkservice Hoeksche Waard is uw aangewezen partner

Contact opnemen

Contact info

Haarwerkservice Hoeksche Waard
Middelstraat 28
Nieuw-Bijerland (Zuid-Holland)

www.haarwerkservice.nl

Trefwoorden: Kapper, Knippen, Föhnen, Pruiken, Dames knippen, Heren knippen, Kinderen knippen, Haarkleuren, Permanent, Bruidskapsels

Rubrieken: Haarwerken, Dames en Heren Kapper, Haarstukken

Houd contact