Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Stichting Jeugdtandverzorging Texel, Den Burg

Stichting Jeugdtandverzorging Texel, Den Burg

Beatrixlaan 43 p/a Buureton, Den Burg (Noord-Holland)

WhatsApp met Stichting Jeugdtandverzorging Texel

www.jtvt.nl

KindertandartsStichting Jeugdtandverzorging Texel is een kindertandarts, schooltandarts en praktijk voor kindertandheelkunde in Den Burg op Texel. Kleintjes met kiespijn kunnen bij ons terecht voor onder meer gaatjes vullen, mondverzorging kinderen en gebitscontrole kinderen op Texel.

Tandverzorging voor kinderen

In de kinderjaren wordt de basis gelegd voor een gebit dat een leven lang meegaat. Tandverzorging voor kinderen is dan ook heel belangrijk. Hoe eerder uw kind leert het eigen gebit te verzorgen, hoe minder de tandarts later hoeft in te grijpen. Kindertandheelkunde is echt een specialisme binnen de tandheelkunde. Via school of soms al eerder komt het kind bij de tandarts voor kinderen terecht. Wij nemen de tijd voor het kind zelf, maar natuurlijk ook voor de ouders. Onze tarieven worden vermeld op onze website.

Bereikbaarheid kindertandarts Texel

KindertandartsStichting Jeugdtandverzorging Texel heeft specifieke openingstijden:

  • Maandag: 08:30 - 15:30 uur
  • Woensdag:  08:30 - 15:30 uur
  • Donderdag: 08:30 - 12:30 uur
  • Vrijdag: 08:30 - 11:30 uur

Wilt u op een andere tijd of in de schoolvakantie een afspraak met de tandarts maken? Dan verwijzen wij u door naar uw eigen tandarts.

U kunt altijd ons antwoordapparaat inspreken. Tijdens onze openingstijden zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden van medische vragen, het maken of verzetten van afspraken en het aanmelden van nieuwe deelnemers. Wij streven ernaar e-mails binnen een dag te beantwoorden. Het maken of verzetten van een afspraak kan behalve telefonisch ook via mail, sms of WhatsApp. Wij werken met een dental-car die wordt geparkeerd bij een van de basisscholen van Texel. Als u een afspraak heeft, krijgt u van ons een kaartje met de juiste locatie van de bus. Tijdens de schoolvakanties is Stichting Jeugdtandverzorging Texel gesloten.

Contact opnemen

Contact info

Stichting Jeugdtandverzorging Texel
Beatrixlaan 43 p/a Buureton
Den Burg (Noord-Holland)

www.jtvt.nl

Openingstijden
Ma 08:30 - 15:30
Di gesloten
Wo 08:30 - 15:30
Do 08:30 - 12:30
Vr 08:30 - 11:30
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Kindertandarts, Kindertandheelkunde, Tandarts voor kinderen, Gaatjes vullen, Kiespijn, Schooltandarts, Tandverzorging voor kinderen, Kindertandarts Texel, Mondverzorging kinderen, Gebitscontrole kinderen

Rubrieken: Tandartsen, Tandarts/tandheelkunde

Houd contact