House of Cars, Eindhoven

Rijnstraat 56, Eindhoven (Noord-Brabant)

House of Cars is gespecialiseerd in kleinere auto's en is een Ford-dealer. Bent u na aan het denken over de aankoop van een Ford Ka of Ford fiesta? Kom dan gerust een keertje langs. Wij geven u graag advies.

Ervaren autodealer

Danny Hendrikx heeft meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche en plaatst de wensen van de klanten altijd voorop. Hierdoor komen ze graag terug! Natuurlijk hebben al onze auto's een uitgebreide technische keuring ondergaan. Doordat we kiezen voor kleinschaligheid en focussen op kostenbesparing kunnen we u altijd een scherpe prijs bieden.

Onze servicepartners worden geselecteerd op kwaliteit, klantgerichtheid en bewuste omgang met kosten. Bovendien zetten ze vaak dat stapje extra en werken ze voor u krasjes weg of reinigen ze uw interieur.

Ook voor de verkoop van uw auto kunt u bij House of Cars terecht. Neem gerust contact op of bekijk ons actuele aanbod online.

House of Cars, Eindhoven

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.