Qubic Foto, Deventer

Gooszenhof 6, Deventer (Overijssel)

Gaat u uw woning verkopen? Of bent u bezig met het realiseren van een nieuwbouwproject? Lorenzo Denie van Qubic foto is gespecialiseerd in woning- en vastgoedfotografie voor makelaren en particulieren.

Woningfotografie

Wanneer u uw woning gaat verkopen is het belangrijk om uw woning goed in beeld te brengen. Wij kijken samen met u hoe we dat het beste kunnen doen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat de foto zo realistisch mogelijk is, daarom bewerken we de foto niet al te veel na. We kunnen daarnaast ook een 360 graden foto van uw woning maken, een goede manier om de aandacht te trekken op websites zoals Funda. Een andere optie is een woningvideo, waarbij er veel verschillende mogelijkheden zijn. We kunnen daarnaast ook een 2D- of 3D- plattegrond maken of een complete brochure voor u samenstellen.

Commercieel vastgoedfotografie en bouwfotografie

Vul uw referenties aan met een mooie foto- of videoreportage van het vastgoed om uw klanten een goed beeld te geven van het project. Ook voor bedrijven kunnen we natuurlijk 360 graden foto's en 2D- of 3D-tekeningen vervaardigen. Geef uw klanten een mooi vormgegeven brochure mee, op papier of digitaal. Ook tijdens de realisatie kunnen we al beginnen aan de reportage. Uw geeft uw potentiële nieuwe klanten hiermee een kijkje in de keuken.

Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden en een offerte.

Qubic foto is werkzaam in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Zwolle en heel Zuid-Holland.

Contact opnemen