Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Achilles Autoglas, Den Haag

Sinjeur Semeynsweg 275, Den Haag (Zuid-Holland)

WhatsApp met Achilles Autoglas

https://www.autoglasdenhaag.nl/
www.achillesautoglas.nl/

Achilles Autoglas, Den Haag

Is uw auto ruit, het glas van uw vrachtauto of van uw Chevy Van stuk? Geen nood! Bij ons van Achilles Autoglas bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten glas op maat aan. Wij demonteren en ontroesten ook uw carrosserie indien gewenst. Het vervangen van uw ruiten hoeft niet lang te duren want wij werken snel, vakkundig en op locatie. Wij beschikken over een mobiele truckglas service waar wij alle vrachtwagen voorruiten zelf monteren
zodat u zo snel als mogelijk weer met u lading kunt gaan lossen. Niet geheel onbelangrijk werken wij ook nog eens samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen voor de afhandeling van de schade aan uw voorruit. Wenst u een zonnedak en/of schuif-kanteldak? Deze monteren wij in alle verschillende type zonnedaken en schuif-kanteldaken. Ook voor boot- en kraanruiten zijn wij u ideale partner. Wij leveren namelijk boot- en kraanruiten geheel gelang de eisen van de klant. Deze bouwen wij ter plekke, snel en met uiterste precisie. Glas wordt op maat gemaakt leverbaar in de kleuren groen, blauw, brons en blank. Het verhelpen van waterlekkages behoren ook tot onze werkzaamheden.
Bent u op zoek naar inbouwruiten voor bijvoorbeeld gesloten busjes? Geen nood, ook dan staan wij u bij!

Werkzaamheden Achilles Autoglas

  • Autoruiten/Chevy Van: Bij ons van Achilles Autoruiten bent u aan het juiste adres voor het plaatsen, vervangen en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ook voor alle Chevy Van en Amerikaanse  ruiten kunt u bij ons terecht waaronder oldtimers, B-windows en klapramen. Wij bieden tegen zeer scherpe prijzen onze autoruiten aan. U hoeft niet ver te gaan met uw autoruitschade want reparatie of vervanging van uw autoruiten gebeurt bij ons snel, met uiterste precisie en ook nog een ter plaatse. Wij bieden u onder andere een grote voorraad ruiten aan, mobiele service en doen aan losse leveringen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uw ideale partner. Wij monteren ook in het weekend!

  • Mobiele Truckglas Service: Wij begrijpen als geen ander dat als u schade heeft aan uw ruiten dat dit probleem zo spoedig mogelijk moet worden verholpen. Daarom hebben wji een mobiele truckglas service zodat u zo snel asl mogelijk weer de weg op kunt met uw vracht. Wij monteren alle vrachtwagenvoorruiten zo snel mogelijk zelfs terwijl u staat te laden en/of lossen. Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen voor de afhandelingen van de schade van de voorruit. Ook geven wij hoge kortingen op uw eigen risico, tot wel €250.00. Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade dan hanteren wij andere prijzen met hoge kortingen.

  • Zonnedaken/inbouwruiten: Wat betreft uw zonnedaken monteren wij alle types zonnedaken en schuif-kanteldaken. Hier zit ook een garantie op van maar liefst 10 jaar. Deze werkzaamheden voeren wij uitsluitend op afspraak, klaar terwijl u wacht. Voor de inbouwruiten die geplaatst kunnen worden in gesloten busjes hebben wij vaak super aanbiedingen. Momenteel hebben wij een aanbieding voor de Citroen Berlingo of Peugeot Partner in de rechterschuifdeur voor meer zicht om naar rechts te gaan ingebouwd en dit voor slechts €199,99. Ook bieden wij u voorruiten van bijna ieder gewenste bestelbus aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Voor andere bestelbussen dan de Citroen Berlingo of Peugeot Partner hanteren wij andere prijzen met kortingen plus garantie op goede kwaliteit. Wat u ook kiest, bij ons altijd de beste service en kwaliteit!
Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Achilles Autoglas

 


Contact opnemen

Contact info

Achilles Autoglas
Sinjeur Semeynsweg 275
Den Haag (Zuid-Holland)

https://www.autoglasdenhaag.nl/
www.achillesautoglas.nl/

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Verschillende soorten autoruiten, Grote voorraad ruiten in de regio, Vrachtwagen voorruiten, Mobiele service autoruiten, Losse leveringen ruiten, Inbouwruiten, Bootruiten, Old Timers, Kraanruiten, Mobiele truckglas ruiten

Rubrieken: Vrachtwagens, Autoruiten

Houd contact