Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Caravanhandel Brabant, Oudenbosch

Caravanhandel Brabant, Oudenbosch

, Oudenbosch (Noord-Brabant)

www.occadionsbrabant.nl

Wilt u dit jaar romantisch met zijn tweeën met de caravan door Frankrijk trekken? Of bent u juist op zoek naar een goedkope tweedehands caravan waar de kinderen ook in passen? Caravanhandel Brabant, onderdeel van Occasions Trading Brabant, is gespecialiseerd in de in- en verkoop van caravans en heeft altijd een leuk aanbod caravans en vouwwagens. Dezen worden helemaal door ons nagekeken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Inkoop occasions: Probeert u als bedrijf of als particulier uw auto of caravan te verkopen? Neem gerust eens contact op! Wanneer u de basisgegevens en een aantal foto's naar ons stuurt kunnen wij een bod doen op uw occasion.

  • Caravansloperij: Wanneer uw caravan echt op is komen wij hem gratis bij u ophalen voor de sloop. Dit kan in Nederland maar ook in België en Duitsland en maar liefst zeven dagen in de week en 24 uur per dag! Naast caravans halen wij ook paardentrailers, keten, pipowagens, aanhangwagens, boten, auto's en campers bij u op. Wij slopen op een milieuvriendelijke manier en bewaren de onderdelen voor hergebruik. Indien nodig kunnen wij ook een volledige camping of vakantiepark ontruimen.
  • Onderdelen: Op zoek naar een specifiek onderdeel? Kom vooral eens rondneuzen in ons magazijn! Naast de losse onderdelen hebben wij ook terrein met sloopcaravans.
  • Export: Wanneer u een caravan wilt exporteren naar het buitenland kunnen wij voor u de juiste papieren en eventueel het transport voor u regelen.

Kom gerust een langs of maak een afspraak buiten de openingstijden om! Dit bedrijf ligt in de buurt van Bergen op Zoom, Oudenbosch, Breda, Oosterhout, Tilburg, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch.

Caravanhandel Brabant, Roosendaal

Contact opnemen

Contact info

Caravanhandel Brabant

Oudenbosch (Noord-Brabant)

www.occadionsbrabant.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr 10.00 - 16.00
Za 10.00 - 16.00
Zo op afspraak

Trefwoorden: Caravanhandel, Caravansloperij, Slooponderdelen caravan, Tweedehands onderdelen caravan, Gebruikte onderdelen caravan, Caravanbanden, Verkoop 2e hands caravan, Inkoop caravans, Low budget caravan, Goedkope caravan kopen

Rubrieken: Caravans, Caravans & Campers - verkoop, Caravan

Houd contact