Divan Concept - Woonkamer, slaapkamer en eetkamer meubels, Rotterdam

Nieuw Mathenesserstraat 35, Rotterdam (Zuid-Holland)

Klassiek ledikant van Divan ConceptBent u op zoek naar nieuwe meubels, dan kunt u bij Divan Concept terecht voor diverse bankstellen, hoekbanken, slaapbanken en fauteuils. Een groot voordeel is dat de meeste modellen direct leverbaar zijn. U heeft een ruime keuze uit stof of lederlook bankstellen in verschillende kleuren. Bovendien krijgt u bij elk bankstel een garantie certificaat. Benieuwd naar onze meubels? Kom langs in onze showroom die ruim 2000 vierkante meter groot is.

Zwarte lederen bank van Divan Concept

Over Divan Concept

Divan Concept produceert in samenwerking met vakkundig bankstel designers en stoffeerders met liefde voor het vak zelf ook bankstellen, hoekbanken, slaapbanken en fauteuils.

Zo kunnen wij ook kwalitatief hoogwaardige meubels afleveren voor een hele scherpe prijs. Bij de meubelproductie gebruiken wij uiteraard de beste materialen. Zo staan wij garant voor een bank die jaren meegaat. Of het nu gaat om hout, polyester, schuim of veringen, wij gebruiken enkel de beste materialen.

Heeft u specifieke wensen betreffende uw bank? Laat het ons weten. Wij kunnen een bankstel op maat voor u maken. Met ruim 25 jaar ervaring bent u verzekerd van kwaliteit en een hoge service. U vindt Divan Concept in Rotterdam. Onze showroom is geheel rolstoelvriendelijk en u kunt gratis parkeren. Kortom, kom gerust eens langs. De koffie staat klaar.

Loungebanken van Divan Concept

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.