Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Van Bronckhorst Bestratingen B.V., Almelo

Van Bronckhorst Bestratingen B.V., Almelo

Govert Flinckstraat 9, Almelo (Overijssel)

WhatsApp met Van Bronckhorst Bestratingen B.V.

www.vanbronckhorstinfra.nl

Van Bronckhorst Bestratingen B.V. voorziet al meer dan 10 jaar lang, bedrijven en particulieren allerlei diensten op gebied van bestratingen. Wij zijn een ervaren team, met vakmannen die oog hebben voor bestratingen. U bent hier dus helemaal op de goede plek!

Voor bestrating en wegbekleding van wegen kunt u terecht bij Van Bronckhorst Bestratingen B.V. Almelo

Wegenbouw

Wij realiseren bestratingen en wegenbouw voor zowel korte als lange wegen. Gaat het om een fietspad, wandelroute of wegbekleding? Wij leggen het strak en glad aan! Heeft u dan ook nog een drempel in de weg nodig? Of zou u graag willen dat het trottoir onder handen wordt genomen? Ook voor deze zaken kunt u bij ons terecht.

Tuinaanleg

Ook kunnen wij voor u een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen. Denk hierbij aan het leggen van sierbestrating, het aanbrengen van een vijver en het plaatsen van een schutting. Eerst komen we bij u langs en bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Daarna maken we een tuinontwerp en als die is goedgekeurd, gaan wij aan het werk. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en wij komen alle afspraken na.

Grondwerken en bestratingen

  • Grondwerken. Het grondwerk is de belangrijkste basis voor het aanleg van bestratingen. Wij weten precies wat goed is en wat er aangebracht moet worden. Ook voor het uitgraven, omspitten en het aanbrengen van hoogteverschillen kunt u bij ons terecht.
  • Bestratingen. Ook helpen wij u bij de bestrating van uw terras, parkeerplaats en opritten.

Wist u ook dat wij tweedehands voertuigen in- en verkopen? Kijk voor meer informatie hierover op onze webiste! Daar vind u ook nog verdere informatie over onze diensten. Komt u er dan nog niet uit? Vraag dan om advies. Ook kunt u altijd een offerte aanvragen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Ook grondwerken voor bedrijven zijn mogelijk bij Van Bronckhorst Bestratingen B.V. Almelo

Contact opnemen

Contact info

Van Bronckhorst Bestratingen B.V.
Govert Flinckstraat 9
Almelo (Overijssel)

www.vanbronckhorstinfra.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Wegenbouw, Tuinaanleg, Sierbestrating, Grondwerk, Stratenmaker, Terras bestrating aanleggen, Riolering, Parkeerplaats aanleggen

Rubrieken: Bestratingen en Bestratingsmateriaal, Bestratingen, Bestrating

Houd contact