Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
JOA. BEAUTY, Budel

JOA. BEAUTY, Budel

Nieuwstraat 26F, Budel (Noord-Brabant)

www.joabeauty.nl

Ben je op zoek naar een kapper in Budel die jouw kapsel en wenkbrauwen weer piekfijn in orde kan maken? Dan is Joa Beauty de kapsalon voor jou. Naast wenkbrauwen en kapsel kun je bij Joa Beauty ook terecht voor make-up.

Joa Beauty, BudelKnippen

Joa beauty knipt zowel mannen als vrouwen en kinderen. Je kunt bij deze kapsalon ook terecht voor uitgroeibehandelingen, high-lights en balayage. Bekijk de prijslijst op de website.

Wenkbrauwen

Jouw wenkbrauwbehandeling begint altijd met een intake waarin we jouw wensen bespreken. Vervolgens meten we jouw gezicht om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen. Daarna worden de wenkbrauwen geharst en geverfd. Na het verven worden de wenkbrauwen ge√ępileerd om een zo strak mogelijk resultaat te bereiken. Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Olaplex

Verven is meestal niet goed voor je haar. Daarom maakt Joa Beauty gebruik van Olaplex. Deze haarbehandeling herstelt de haren na een verfbeurt. Het is een goede aanvulling op een keratine behandeling en werkt ook op hair extensions.

Benieuwd wat we met jouw haar kunnen doen? Neem dan gerust contact op. Joa Beauty werkt op afspraak.

Joa Beauty, Budel

Contact opnemen

Contact info

JOA. BEAUTY
Nieuwstraat 26F
Budel (Noord-Brabant)

www.joabeauty.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Uiterlijke verzorging, Heren knippen, Kinderen knippen, Dames knippen, Uitgroeibehandeling, Beautybehandelingen bruidspaar, Wenkbrauw epileren, Wenkbrauwbehandeling, Wenkbrauw verven

Rubrieken: Kappers, Beauty Salons

Houd contact