CHB Content, Bussum

Floralialaan 52, Bussum (Noord-Holland)

Heeft u af en toe hulp nodig bij uw internetmarketing of communicatie? CHB content kan als virtuele assistent voor u aan de slag gaan. Dit wil zeggen dat we van afstand hulp bieden. Zo verliest u geen tijd aan reizen en kunnen we direct voor u aan de slag. Wij willen u, als ondernemer, helpen met de concurrentiestrijd op internet. Zo houdt u tijd over voor dat waar u goed in bent, ondernemen.

Onze werkzaamheden:

  • VA Marketing: Wij kunnen helpen met het creeŽren van goede content en het onderhouden van uw website. Zo wordt uw zichtbaarheid vergroot en blijft u zichtbaar. Wij zijn gespecialiseerd in redigeren, updaten, nieuwe artikelen schrijven, nieuwsbrieven opstellen, bijeenkomsten organiseren, bijhouden van contentkalender en social media berichten plaatsen.
  • VA Communicatie: Een social media kanaal aanmaken is tegenwoordig niet genoeg. Als bedrijf moet je regelmatig van je laten horen met relevante content en het gesprek aangaan met je volgers. CHB content kan je hierbij helpen. Wij kunnen social media berichten beantwoorden, contacten onderhouden, communicatieplan schrijven en pr-werkzaamheden uitvoeren.
  • VA Office: Wij kunnen u ook helpen met dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mails beantwoorden, agendabeheer, bewaken van deadlines en versturen van e-mails en nieuwsbrieven.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.