Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Hamers Interieur & Montage, Susteren

Hamers Interieur & Montage, Susteren

Swentiboldstraat 22, Susteren (Limburg)

WhatsApp met Hamers Interieur & Montage

www.hamersinterieurenmontage.nl

Zoekt u een vakman voor uw interieur- en/of montagewerkzaamheden, renovaties of klussen? Dan schakelt u Hamers Interieur & Montage in. Met ruim 3 jaar ervaring in de keuken- en interieurbranche ben ik de vakman die u zoekt. Ik lever zeer degelijk werk af, ben betrouwbaar en denk met u mee in oplossingen. U kunt bij Hamers Interieur & Montage voor een afspraak of vrijblijvende offerte terecht zonder dat u ergens aan vast zit. U weet dan altijd waar u aan toe bent zonder verrassingen. Meer informatie over de diensten en werkzaamheden kunt u hieronder vinden of op onze website.

Werkzaamheden Hamers Interieur & Montage

 • Montage: Het plaatsen van een keuken is nauwkeurig werk en dit gebeurt door een echte vakman met uiterste zorgvuldigheid en precisie. Eerst zullen wij uw keuken inmeten. Er is ruim voldoende keuze uit design-, moderne of klassieke keukens. Er wordt bekeken wat er voor de volledige keukeninbouw moet gebeuren, denk daarbij aan uw tegel- leiding of stucwerk, aanpassen van uw installatiewerk of kleine sloop- en verbouwingswerkzaamheden. Zo heeft u een keuken die subliem wordt gemonteerd voor jarenlang keukenplezier dat perfect functioneert!

 • Renovatie: Uw keuken is een belangrijke ruimte in uw huis en het hart van de woning. U kookt er, eet met uw vrienden en/of met de familie. Wij zorgen ervoor dat deze ruimte aan uw gestelde wensen gaan voldoen. Is uw keuken toe aan een nieuwe stijl? Dan is het alternatief (deels) vervangen een goed idee! Bij keukenrenovatie hebben wij de volgende mogelijkheden:

  - Het vervangen van apparatuur;
  - Het vervangen van verlichting en kranen;
  - Het plaatsen van een nieuw werkblad (aanrechtblad);
  - Keukendeurtjes.


  Door een renovatie wordt de keuken aangepast aan deze tijd die voldoen aan uw wensen met een frisse uitstraling. Wilt u uw keuken laten verplaatsen vanwege een verbouwing? Dan is het mogelijk uw keuken deskundig te demonteren, te plaatsen en/of aan te passen. Wilt u een concept ontwerp vul dan de vrijblijvende offerte in zonder dat u ergens aan vast zit!

Tijdens een gesprek zal ik uw wensen in een passend renovatieplan in kaart brengen. Gaat u voor kwaliteit? Dan kiest u voor Hamers Interieur & Montage.

Hamers Interieur & Montage

Contact opnemen

Contact info

Hamers Interieur & Montage
Swentiboldstraat 22
Susteren (Limburg)

www.hamersinterieurenmontage.nl

Trefwoorden: Interieurbouw, Montagebedrijf, Renovatiebedrijf, Plaatsen van keukens, Plaatsen van badkamermeubels, Plaatsen van wc meubels, Keuken inbouw, Keukens plaatsen, Badkamerrenovatie, Op maat gemaakte kasten

Rubrieken: Keukenmontage, Badkamers, Interieurbetimmering

Houd contact