Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken, Dodewaard

Welysestraat 29, Dodewaard (Gelderland)

Voor al uw tuin werkzaamheden inclusief bestrating en schuttingwerk

U bent op zoek naar een aannemer voor het renoveren van uw tuin? Dan wordt u goed geholpen als u Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken uit Dodewaard inschakelt. Het bedrijf is met name vakbekwaam in het uitvoeren van grond- en sloopwerken. U kunt alle werkzaamheden voor uw tuin uitbesteden, van grond afvoeren en aanvoeren, bomen snoeien, struiken snoeien, tuin tegels laten leggen, nieuwe schutting plaatsen in de tuin. Kortom, een algehele tuin renovatie is mogelijk. Eerst vindt een gesprek plaats op uw woon- of bedrijfslocatie, waarbij alle wensen en kosten ter sprake komen. Daarna wordt door het bedrijf een offerte opgesteld, rekening houdend met het moment waarop de werkzaamheden moeten zijn beëindigd.

Totaal renovatie inclusief vijver of zwembad

Heeft u grotere plannen voor uw tuin of buitenruimte, dan is een aannemer met een breed aanbod van diensten de beste oplossing. Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken kan u dan zeker verder helpen. Het begint met de grondwerkzaamheden: uitgraafwerk voor vijver of zwembad. Afvoer van de grond of verspreiding over de rest van uw tuin. Vervolgens gaat het om een aangepaste beplanting en uiteraard de aanleg van terras, oprit en eventueel parkeerruimte. Er wordt uitgegaan van een beplantingsplan, rekening houdend met uw wensen wat betreft de afscherming met uw tuin met een schutting.

Diensten Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken

  • Grond- en sloopwerk en afvoer grond
  • Algemene bestrating of sierbestrating
  • Opnieuw de tuin bestraten of renoveren
  • Schuttingen plaatsen en straatwerk herstellen
  • Bomen en struiken planten of snoeien

Sierbestrating leggen in de regio Dodewaard

De tuin van uw woning of het parkeerterrein van uw bedrijf is gebaat bij een uitgekiend plan. Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken houdt rekening met al uw wensen en zorgt er voor dat de tuin de aanblik van uw woning of bedrijfspand ondersteund en versterkt. Dat kan door een strakke moderne aanpak met grote tegels, of toepassing van keramische klinkers als vorm van rustieke sierbestrating. Alle keuze mogelijkheden worden eerst besproken. Een fraaie bestrating vormt de basis voor het ontwerp van uw buitenruimte. U bent aan het goede adres voor een mooie bestrating voor in de tuin.

Neem contact op met Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte op maat.

Contact opnemen

Contact info

Geluk Groen Grond Straat & Sloopwerken
Welysestraat 29
Dodewaard (Gelderland)

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Mooie bestrating voor in de tuin, Tuin werkzaamheden, Opnieuw de tuin bestraten, Sierbestrating leggen in de regio, Tuin renovatie, Tuin tegels laten leggen, Nieuwe schutting plaatsen in de tuin, Bomen snoeien, Struiken snoeien, Grond afvoeren of aanvoeren

Rubrieken: Grond- en Sloopwerken, Bestrating

Houd contact