Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Herenkleding - Herenmode Heitse, Heythuysen

Herenmode Heitse, Heythuysen

Het Carillon 7, Heythuysen (Limburg)

WhatsApp met Herenmode Heitse

www.herenmodeheitse.nl

Met alle herenmode van relaxed tot stijlvol voor de doelgroep dertig plus

Bent u op zoek naar een grote kledingzaak voor herenmode, waar u klantvriendelijk wordt geassisteerd bij de uitbreiding of vervanging van uw garderobe? Dan bent u aan het goede adres bij Herenmode Heitse, aan Het Carillon 7 in het Limburgse Heythuysen. U vindt er alle soorten en maten herenkleding en accessoires van bekende merken met goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het is een winkel voor iedereen. Met zijn jarenlange ervaring weet zaakvoerder Marcel alles van kwaliteit en goede materialen. Door een goede inkoop kunnen ze scherpe prijzen hanteren in de kledingverkoop. U kunt rekenen op een breed aanbod, met onder andere heren broeken, jeans voor mannen, overhemden, T-shirt voor mannen, Meyer heren broeken, Vanguard Herenmode, Casa Moda en Tresanti kleding voor heren.

Herenkleding Heythuysen, Limburg

Kleding moet passen en u goed staan

Zelf zegt Marcel over zijn goed ingerichte winkel: “Prettig passende kleding maakt een wereld van verschil en geeft u zelfvertrouwen. Dat geldt zeker voor de heren vanaf 30, waar wij ons op richten. Daarom vindt u in onze winkel alle verschillende standaardmaten. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor uiteenlopende stijlen van modieus tot klassiek. Herenmode Heitse is gespecialiseerd in broeken en colberts van goede kwaliteit. Kom gerust eens langs om te passen. Onze collectie is voor iedereen. Wij verkopen colberts en broeken in verschillende standaardmaten en een buikje mag ook.”

Eigenaar met passie en oog voor kwaliteit in de regio Limburg

De eigenaar heeft velen jaar ervaring en een passie voor het vak. Bovendien weet hij alles van kwaliteit. Laat u adviseren over maten, materialen, merken en kleurgebruik. U wordt altijd goed geholpen en kunt standaard rekenen op een persoonlijke service. De kenmerken van Herenmode Heitse:

  • Kwaliteit: dankzij kennis van kwaliteit en goede materialen.
  • Scherp geprijsd: voordeel voor de klant dankzij goede inkoop.
  • Voor iedereen: colberts en broeken in uiteenlopende maten.

Breed assortiment herenkleding voor heren vanaf 30 in Heythuysen

Het assortiment van Herenmode Heitse is bijzonder breed: herenkleding, heren truien, heren vesten, heren overhemden, heren broeken, jeans voor mannen, polo heren, T-shirt voor mannen, Meyer heren broeken, Vanguard Herenmode. U vindt er uiteenlopende accessoires zoals herenhoeden van het beroemde merk Hatland. Vindt u het altijd al belangrijk om goed verzorgd voor de dag te komen? Dat snappen ze bij Herenmode Heitse. De kledingwinkel is gespecialiseerd in goede merken voor mannen vanaf 30 jaar in verschillende maten. Het is een goed adres voor een update van uw gardarobe.

Alle grote merken voor vesten, overhemden, T-shirts en truien

Grote kledingzaak voor herenmode Heythuysen, Limburg Kledingwinkel Heythuysen, Limburg

Kom langs bij Herenmode Heitse aan het Carillon 7 in Heythuysen en laat u op weg helpen naar een verantwoorde keuze. Wij hebben een tweede ingang aan het Eduard van Wegbergplein. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Contact opnemen

Contact info

Herenmode Heitse
Het Carillon 7
Heythuysen (Limburg)

www.herenmodeheitse.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 18:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Herenkleding, Casa Moda, Grote kledingzaak voor herenmode, Tresanti kleding voor heren, Heren broeken, Jeans voor mannen, Overhemden, T-shirt voor mannen, Meyer heren broeken, Vanguard Herenmode

Rubrieken: kledingwinkel, Herenmode, Kledingverkoop

Houd contact