Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Aannemersbedrijf Brabant B.V., Prinsenbeek

Aannemersbedrijf Brabant B.V., Prinsenbeek

Spieakker 4, Prinsenbeek (Noord-Brabant)

WhatsApp met Aannemersbedrijf Brabant B.V.

www.aannemer-brabant.nl
deckers@aannemer-brabant.nl

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf? Dan bent u hier op het goede adres! Aannemersbedrijf Brabant B.V. is de perfecte oplossing voor u. Wij zijn actief op verschillende locaties bij verscheidene projecten voor zowel het binnen als buitenland. De kernpunten van ons bedrijf zijn:

 • Elektrische installaties door Aannemersbedrijf Brabant B.V. Prinsenbeek

  Aandacht
 • Flexibel
 • Innovatief

Diensten

Elektra installatie

Heeft u een meterkast nodig of wilt u nieuwe stopcontacten in uw woning? Al deze werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leggen elektriciteitsinstallaties aan in cafés, hotels, kantoorpanden en woningen. Ook krijgt u deskundig advies en een veilige en betrouwbare installatie!

Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Wij spuiten het met latexverf in plaats van rollen. Waarom? Het resultaat op uw wanden en plafonds is streeploos. Bovendien is het snel, we kunnen uw woning in 1 dag verven! De kosten liggen ook een stuk lager. Wel is dat afhankelijk voor welke kleur u kiest. Kijk daarvoor en voor meer informatie hierover op onze website.

Stukadoren

Ook stukadoren wij graag uw woning! Met vakmanschap gaat ons team aan de slag. Ook hebben wij verschillende aanbiedingen lopen. Ontvang gratis informatie en de aanbiedingen door een formulier in te vullen, of ons te contacteren. U bent niet verplicht om deze aanbiedingen te kiezen, u maakt de keuze!

Timmermanswerk

Wanneer u timmerwerken door ons laat uitvoeren, profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke kosten en goed vakmanschap. Voor welke diensten kunt u ons inschakelen?

 • Het uitvoeren van gevelbekleding
 • Het leggen van vloeren
 • De verbouwing van keukens en badkamers
 • Het verwijderen van houtrot
 • Het plaatsen van dakkapellen en terrasoverkappingen
 • De montage van houten kozijnen
 • Op maat maken van meubels
 • Houten overkappingen en veranda's

Renovatie

Heeft u een renovatie gepland staan? Bel ons! Wij herstellen of vernieuwen uw woning. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. Kijk voor de verschillende werkzaamheden op onze website!

Tegelzetwerk

Naast het plaatsen van tegels, leveren wij ook alle denkbare soorten tegels. Van keuken tot badkamer tot kamervloeren tot terrassen. Wij hebben de kennis en ervaring om u met het best mogelijke advies te helpen en de tegels af te leveren.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan gerust nog een kijkje op onze website. Daar is alles uitgelegd en vind u ook nog eens onze online webshop! Wij helpen u graag verder.

Tegelzetwerken door Aannemersbedrijf Brabant B.V. Prinsenbeek

   Contact opnemen

   Contact info

   Aannemersbedrijf Brabant B.V.
   Spieakker 4
   Prinsenbeek (Noord-Brabant)

   www.aannemer-brabant.nl
   deckers@aannemer-brabant.nl

   Openingstijden
   Ma 7.00 - 19.00
   Di 7.00 - 19.00
   Wo 7.00 - 19.00
   Do 7.00 - 19.00
   Vr 7.00 - 19.00
   Za 7.00 - 19.00
   Zo gesloten

   Trefwoorden: Monumenten / Erfgoed, Elektriciteitswerken, Elektricien, Installatiebedrijf, Stucadoorswerken, Stucadoorsbedrijf, Schilderwerken, Schildersbedrijf, Renovatiewerken, Tegelwerken

   Rubrieken: Aannemers en Aannemersbedrijven, Aannemers & Onderhoudsbedrijven, Aannemers & Onderhoudsbedrijf, Schildersbedrijven, Aannemers - verbouwingen

   Houd contact