Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

De Zwarte Panter, Ede

Wielewaallaan 39, Ede (Gelderland)

WhatsApp met De Zwarte Panter

De Zwarte Panter, Ede

Is uw gevel toe aan renovatie of vernieuwing? Dan bent u bij De Zwarte Panter aan het juiste adres. Voor alles op het gebied van gevelrenovatie kunt u bij De Zwarte Panter uit Ede terecht. Denk hierbij aan: hakken & voegen, impregneren, ankeren en het schoonspuiten van uw muren. Ik kom in heel Gelderland, Overijssel en indien nodig zelfs in heel Nederland. Ondanks dat De Zwarte Panter net voor zichzelf begonnen is, staat er al ruim 9 jaar ervaring op de teller. Ik sta 24/7 voor u klaar!

Werkzaamheden De Zwarte Panter

  • Hakken & voegen: Heeft u een echte vakman nodig betreft uw hak en/of voegwerk? Dan belt u natuurlijk De Zwarte Panter in Ede. Met ruim 9 jaar ervaring zorgt Dhr. Heijink ervoor dat uw hak en voegwerk snel, nauwkeurig en met oog voor detail wordt gerealiseerd. Contacteer ons vandaag nog voor al uw hak en voegwerken!

  • Gevelreiniging: Zijn uw gevels en/of muren vies? Toe aan een reinigingsbeurt? De Zwarte Panter zorgt er voor dat uw gevels en muren weer stralen als nieuw! Want niet alleen een schone huiskamer is belangrijk en fijn maar ook de buitenkant van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

  • Impregneren: Heeft u last van schimmel op uw gevel of heeft u vochtproblemen in huis? Dat kan komen doordat de gevel van het huis niet goed beschermt is. Bescherm uw huis goed tegen hevige regenbuien en andere weersomstandigheden en laat uw woning door De Zwarte Panter impregneren. Voorkomen is beter dan genezen.

Wenst u meer informatie? Heeft een vraag of wilt u een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met ons op.

Gevelwerken, Gevelrenovatie, Gevelrestauratie, Gevelconstructies, Specialist in gevelrenovatie, Gevel herstellen, Gevel huis laten herstellen, Voegen huis herstellen, Voegen uithakken en vervangen, Voegwerk, Gevelrenovatiediensten, Scheuren repareren, Impregneren gevel en Torenhoogwerker in Ede, Gelderland.

Contact opnemen

Contact info

De Zwarte Panter
Wielewaallaan 39
Ede (Gelderland)

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Specialist in gevelrenovatie, Gevel herstellen, Gevel huis laten herstellen, Voegen huis herstellen, Voegen uithakken en vervangen, Voegwerk, Gevelrenovatiediensten, Scheuren repareren, Impregneren gevel, Torenhoogwerker

Rubrieken: Gevelwerken, Gevelrenovatie, Gevelrestauratie, Gevelconstructies

Houd contact