Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Mooi bij Mi Chelle, Sittard

Mooi bij Mi Chelle, Sittard

Rosmolenstraat 12, Sittard (Limburg)

WhatsApp met Mooi bij Mi Chelle

www.mooibijmichelle.nl

Mooi bij Mi Chelle, Meerssen

Bent u op zoek naar vakkundig schoonheidssalon? Dan bent u bij ons van Mooi bij Mi Chelle uit Meerssen aan het juiset adres! Op onze website kunt u kennis maken met de salon, de behandelingen en wie wij zijn. We hebben een breed assortiment schoonheidsbehandelingen en pedicurebehandelingen. U kunt er voor kiezen om complete behandelingen te nemen, maar ook losse behandelingen behoren bij Mooi bij Mi chelle tot de mogelijkheden. In overleg kan er een behandeling naar eigen initiatief met ons besproken worden.

Om elke gast de meeste rust en met alle tijd en aandacht een behandeling te geven wordt er bij Mooi bij Mi Chelle uitsluitend op afspraak gewerkt. Mocht er tussendoor toch iets dringends zijn, gelieve eerst even bellen van te voren zodat we U misschien op een gewenst tijdstip nog kunnen helpen.

Wilt U iemand een heerlijke schoonheidsbehandeling cadeau doen? Dat kan bij ons! Er zijn verschillende cadeaubonnen bij ons verkrijgbaar, U kunt ze namelijk zelf samenstellen. Voor een complete behandeling, losse behandelingen of voor een bepaald tegoed kunt U bij ons cadeaubonnen krijgen. Leuk voor bijvoorbeeld moederdag!

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Pedicure, Nagelstudio's, Lash lift, Gelnagels, Gellak, Manicure, Gezichtsbehandelingen, Lichaamsbehandelingen, Schoonheidssalon, French pedicure en Make-up in Limbricht, Limburg.

 

Contact opnemen

Contact info

Mooi bij Mi Chelle
Rosmolenstraat 12
Sittard (Limburg)

www.mooibijmichelle.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Lash lift, Gelnagels, Gellak, Manicure, Gezichtsbehandelingen

Rubrieken: Pedicure, Nagelstudio's

Houd contact