Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
M.R.S. Installatietechniek, Hilversum

M.R.S. Installatietechniek, Hilversum

S. Hoogewerffstraat 2, Hilversum (Noord-Holland)

www.mrs-installatietechniek.nl

Voor dakwerken, CV installatie, sanitair en loodgieterswerk regio Hilversum

M.R.S. Installatietechniek uit Hilversum heeft een breed dienstenpalet: loodgieter, elektricien, CV installatie, gas installatie en waterleiding systemen. Ook sanitair en dakwerken zitten in het pakket. U kunt deze installateur inschakelen voor complexe problemen in uw woning of bedrijfspand. Er wordt altijd eerst een afspraak gemaakt om het karwei te bespreken. Daarna krijgt u een offerte aangeboden en kan bij akkoord bevinden een planning worden opgesteld. M.R.S. Installatietechniek is een klantvriendelijk bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Snelle reactie bij plotselinge storingen

Deze eenmanszaak is sinds enkele jaren actief als loodgieter en elektricien voor het oplossen van problemen op het gebied van uw installatie. Klanten bevinden zich in Hilversum en wijde omgeving. Het is een eenmanszaak, die zich in korte tijd al een flink aantal klanten heeft weten te verwerven. Het is een voorbeeld van de vakman bij u in de buurt, die alle problemen met leidingen en storingen in uw installaties snel en vakkundig weet op te lossen. Voor storingen is hij altijd bereikbaar. Wanneer de nood hoog is, komt hij snel om de ergste schade te voorkomen.

Energiebesparing dankzij nieuwe technologie

De combinatie van elektricien en loodgieter maakt het mogelijk lastige problemen in huis of kantoor aan te pakken. Of het nu gaat om gootstenen en afvoeren met problemen, vervanging van leidingen of algeheel onderhoud van uw waterleidingsysteem of reparatie of onderhoud of complete vervanging van uw CV installatie, u kunt hiervoor bij M.R.S. Installatietechniek terecht. Vooral luchtbehandeling systemen zijn tegenwoordig van belang als het gaat om veiligheid en het besparen van energie.

Vraag eerst een gratis offerte aan

Maak een afspraak met M.R.S. Installatietechniek in Hilversum voor een afspraak of een offerte. Wilt u eerst meer informatie over de beste oplossing voor uw installatie probleem, dan kunt u daarover met het bedrijf van gedachten wisselen. De offerte is altijd gratis. Er wordt standaard rekening gehouden met uw wensen ten aanzien van de plannen en ook de materiaal keuze. M.R.S. Installatietechniek houdt zich aan de planning, zodat u volgens verwachting weer over alle ruimten in uw pand de beschikking krijgt.

Diensten M.R.S. Installatietechniek

U kunt rekenen op een brede dienstverlening. Zo kunt u onder andere denken aan:

  • Dakwerken
  • Loodgieter
  • CV installatie
  • Centrale verwarming aanleggen
  • Gas installatie
  • Water installatie
  • Sanitair
  • CV storing 
Neem contact op met M.R.S. Installatietechniek in Hilversum. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

Contact opnemen

Contact info

M.R.S. Installatietechniek
S. Hoogewerffstraat 2
Hilversum (Noord-Holland)

www.mrs-installatietechniek.nl

Openingstijden
Ma 07:00 - 22:30 op afspraak
Di 07:00 - 22:30 op afspraak
Wo 07:00 - 22:30 op afspraak
Do 07:00 - 22:30 op afspraak
Vr 07:00 - 22:30 op afspraak
Za 07:00 - 22:30 op afspraak
Zo 07:00 - 22:30 op afspraak

Trefwoorden: Loodgieter, Dakwerken, CV installatie, Centrale verwarming aanleggen, Gas installatie, Water installatie, Sanitair, CV storing

Rubrieken: Cv installaties en onderhoud, Loodgieters

Houd contact