Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Tuinen van Doorn, Heiloo

Tuinen van Doorn, Heiloo

Kapellaan 26, Heiloo (Noord-Holland)

WhatsApp met Tuinen van Doorn

www.tuinenvandoorn.nl

Tuinen van Doorn, Heiloo

Bent u ook op zoek naar een vakbekwaam bedrijf voor de aanleg en onderhoud van uw tuin? Dan bent u bij Tuinen van Doorn uit Heiloo aan het juist adres! Hoveniersbedrijf Tuinen van Doorn is een creatief en jong dynamisch bedrijf met een passie voor tuinen. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, onderhoud of bestrating van tuinen? Bij Tuinen van Doorn doen ze het allemaal en dat ook nog eens in iedere gewenste vorm. Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte!

Werkzaamheden Tuinen van Doorn

  • Joost van Doorn is slechts 20 jaar maar met enorm veel passie en doorzettingsvermogen doet deze jonge ondernemer absoluut niet onder voor zijn concullega's. Als jonge ondernemer kan hij u veel bieden. Door zijn kennis en manier van aanpak bereikt Joost alles wat hij wenst te bereiken zo ook voor zijn klanten. Hier geen half werk maar altijd voor de volle 100% ervoor gaan en zoeken naar oplossingen voor problemen die zich voordoen. De klant staat altijd centraal en op nummer 1. Tuinontwerpen zijn dan ook geen probleem bij Tuinen van Doorn. Zijn kracht is dan ook het goed kunnen samenwerken met de klant waardoor hier niets over het hoofd wordt gezien. Hij werkt altijd met het idee dat het zijn eigen tuin is dus u snapt dat kwaliteit hoog in het vaandel staat! "Ik neem dan ook alle zorgen uit handen en ik lever alleen de beste resultaten om te zorgen dat alles naar wens is voor de klant" aldus Joost.

Zijn er nog vragen, wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Tuinen van Doorn!

Tuinen van Doorn


Contact opnemen

Contact info

Tuinen van Doorn
Kapellaan 26
Heiloo (Noord-Holland)

www.tuinenvandoorn.nl

Openingstijden
Ma 07:00 - 17:00
Di 07:00 - 17:00
Wo 07:00 - 17:00
Do 07:00 - 17:00
Vr 07:00 - 17:00
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Tuinonderhoud in de regio, Tuinwerkzaamheden in de regio, Aanleggen van tuinen, Beplanting aanleggen, Hovenier in de regio, Tuinbestrating in de regio, Tuin schuttingen plaatsen, Tuinvijvers aanleggen, Graszode opnieuw leggen, Allround tuinwerkzaamheden

Rubrieken: Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Bestratingen, Hoveniersbedrijven, Bestratingen

Houd contact