Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Galaxy Steenonderhoud

Galaxy Steenonderhoud, Rotterdam

Albert Camusplaats 252, Rotterdam (Zuid-Holland)

www.galaxysteenonderhoud.nl

Voor alle soorten natuursteen schoonmaken en reparatie

Bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw steenonderhoud en bewerkingen of natuursteen reparatie of dof natuursteen borstelen? Dan bent u bij Galaxy Steenonderhoud in Rotterdam aan het juiste adres. Het is een natuursteenbedrijf met 30 jaar ervaring wat betreft schuren en polijsten van alle soorten natuursteen zoals echte graniet, terazzo, marmer, travertin, labrador, hardsteen, zandsteen en composiet, ofwel hardsteen voor bijvoorbeeld aanrechten. Na een inspectie en een gesprek over uw wensen wordt een mooie en duurzame oplossing gevonden. Galaxy Steenonderhoud realiseert projecten voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Onderhoud omvat veel behandelingen

Het gaat om alle natuursteen soorten in verschillende maten. U kunt er rechtstreeks ook marmer kopen. De werkzaamheden van Galaxy Steenonderhoud zijn uitgebreid: renovatie, schuren, polijsten, kristaliseren, impregneren met kleurloze of kleur verdiepende producten.

   • Natuursteen onderhoud en reparatie
   • Natuursteen borstelen en polijsten
   • Natuursteen schoonmaken
   • Zandsteen bewerken

 

Perfecte afwerking die jaren meegaat

Het bedrijf heeft al decennia ervaring op het gebied van natuursteen onderhoud en reparatie. Met hun expertise en klassieke technieken zorgen zij voor een duurzaam resultaat. Doordat alles met de hand wordt gedaan garanderen zij een perfecte afwerking die jaren meegaat. U vindt nergens in Nederland een specialist die dit nog op een dergelijke ambachtelijke manier doet. Dit blijkt uit het prachtige eindresultaat. Galaxy Steenonderhoud kiest voor een betrouwbare relatie met de klant voor de lange termijn. Alle werken worden opgeleverd met een langlopende garantie.

 

Collectie tafels van eiken- en essenhout

Galaxy Steenonderhoud is gespecialiseerd in het ambachtelijk ontwikkelen en maken van houten tafels van duurzame houtsoorten. Al hun tafels zijn met de hand gemaakt van hoogwaardig eiken- en essenhout. De tafels zijn behandeld met natuurlijke wassen in verschillende kleuren. De tafels bestaan uit een authentiek blad op een metalen constructie. Kijk op de website naar de voorbeelden in verschillende grootten en hoogtes. Productie van een serie tafels in een bepaalde door u gewenste uitvoering is bovendien mogelijk.

 

Neem contact op met Galaxy Steenonderhoud in Rotterdam of kom langs aan de Albert Camusplaats 252 voor een overzicht van de mogelijkheden van natuursteen.

Galaxy Steenonderhoud

Contact opnemen

Contact info

Galaxy Steenonderhoud
Albert Camusplaats 252
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.galaxysteenonderhoud.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten

Trefwoorden: Natuursteen onderhoud, Natuursteen reparatie, Natuursteen borstelen, Natuursteen schoonmaken, Natuursteen polijsten, Zandsteen bewerken, Alle natuursteen soorten in verschillende maten, Composiet, Labrador, Marmer kopen

Rubrieken: Natuursteen, Composites

Houd contact