Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
't Jagertje, Langweer

't Jagertje, Langweer

Buorren 7, Langweer (Friesland)

www.jagertje-langweer.nl

Uniek en huiselijk restaurant in het hartje van Langweer

Op zoek naar een culinaire beleving? Laat je verrassen door klassieke gerechten met een twist, je verwarmen door de huiselijke sfeer en … laat je verleiden, door restaurant ’t Jagertje. Op slechts 15 minuten van Joure en 20 minuten van Sneek zijn wij gelegen in het centrum van Langweer. Onze uitnodigde gerechten en heerlijke wijnen zijn bedoeld om even in te verdwijnen. Wil je volop culinair genieten? Laat je verleiden. Dat kan aan de bar met een aperitief of in het restaurant. ’t Jagertje serveert verrassende smaakcreaties. Door onze eerlijke, verse, ambachtelijke vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten en de warme, huiselijke sfeer beleef je een complete ervaring van verleiding en verrassing in het kleine, maar gezellige centrum van het dorp Langweer. Naast onze diverse tafels en bar in het restaurant, hebben wij ook een overdekt terras waar je terecht kunt voor lunch of diner. Laat je verleiden door één van onze zitjes.

't Jagertje, Langweer

Een middag of avond heerlijk genieten

Beleef een fantastische culinaire ervaring bij restaurant ’t Jagertje in Langweer. Breng een bezoekje aan de bar, het restaurant of het overdekt terras voor onder andere:

  • Lunch
  • Diner
  • Vegetarische gerechten
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Wijnen

Pittoresk Langweer

Midden in het gezellige dorpje Langweer ligt restaurant ’t Jagertje. Langweer is gelegen aan de Friese meren en is een dorp waar alle watersporters hun hart kunnen ophalen. De omgeving van de Langweerderwielen kunt u vanaf het water ontdekken per zeilboot maar ook per sloep. Liever vanaf het land? Er zijn diverse wandelroutes en fietsroutes om de omgeving te verkennen. Ook zijn er diverse winkels waar u bijvoorbeeld souvenirs en andere snuisterijen kunt kopen. Tijdens een middagje shoppen, of na een dag op het water schuift u vanzelfsprekend aan in restaurant ’t Jagertje voor lunch of diner

Het lekkerste evenement van Langweer

Elk jaar vinden in Langweer de ‘Priuwke Dagen’ plaats, ook wel de Proeverij Dagen genoemd. Een evenement waarvan iedere editie in het teken van een Fries streekproduct staat. Acht deelnemende restaurants, waaronder natuurlijk restaurant ’t Jagertje, maken elk een gerechtje met dit streekproduct. Een unieke manier om nieuwe smaken en texturen te leren kennen. De afgelopen jaren kwamen onder meer Friberne varkensvlees, Fryske suikerbrood, de Kollumer Zoete Erwt en Waldsbeantsjes voorbij. Het streekproduct van de aankomende editie blijft nog even geheim, maar het wordt gegarandeerd een geweldige en smaakvolle ervaring. 

Neem contact op om een tafeltje te reserveren of met vragen over het menu. U kunt ook het contactformulier invullen.

't Jagertje, Langweer

't Jagertje, Langweer

Contact opnemen

Contact info

't Jagertje
Buorren 7
Langweer (Friesland)

www.jagertje-langweer.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 17:00 - 22:00
Do 17:00 - 22:00
Vr 17:00 - 22:00
Za 17:00 - 22:00
Zo 17:00 - 22:00

Trefwoorden: Restaurant, Culinair, Visgerechten, Vleesgerechten, Vegetarische gerechten, Lunch, Diner, Wijnen

Rubrieken: Restaurants

Houd contact