Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Gastouderopvang Unicorn, Vlaardingen

Zeelandlaan 35, Vlaardingen (Zuid-Holland)

WhatsApp met Gastouderopvang Unicorn

De gezellige gastouder opvang van 0 tot 4 jaar!

Bent u op zoek naar een oppas in de regio Vlaardingen? Neem dan gerust contact op met Gastouderopvang Unicorn! De gezellige gastouder opvang waar iedere baby of peuter welkom is! Dagelijks worden er kinderactiviteiten georganiseerd bij de thuisopvang. Heeft u zelf geen tijd - wegens uw drukke agenda - om dagelijks de zorg te dragen voor uw baby of peuter? U kunt vertrouwen op Gastouderopvang Unicorn voor een zeer vriendelijke en gespecialiseerde opvang voor uw kind. Neem gerust contact op voor meer informatie! De opvang is gevestigd in Vlaardingen en bedoeld voor een opvang van 0 tot 4 jaar.

Opvang van 0 tot 4 jaar - Gastouderopvang Unicorn, Vlaardingen

Voldoende ruimte en tuin

Gastouderopvang Unicorn wordt gehouden door Suelen Silva. Zij is in bezit van diverse diploma’s en certificaten, onder andere om EHBO aan baby’s en kinderen te geven. De warme en huiselijke sfeer die Suelen biedt aan de kinderen, stimuleert kinderen in de ontwikkeling op sociaal, emotioneel en persoonlijk niveau. De ruime eengezinswoning in Vlaardingen beschikt ook over een fijne omheinde tuin die de kinderen hun dagelijkse buitenspeeltijd gunt.

De opvang van 0 tot 4 jaar

Naast de fijne woonruimte; een warme en ambitieuze gastouder; zijn er in de buurt ook genoeg kinderactiviteiten te beleven. Zoals een kinderboerderij en diverse speeltuintjes. Door te spelen en creatief bezig te zijn met kinderen wordt er een mooie band opgebouwd tussen de kinderen en gastouder. Gastouderopvang Unicorn vindt normen en waarden belangrijk en daarom draagt Suelen daar graag persoonlijk een rol in.

Goede zorg voor uw kind

Naast het feit dat Gastouderopvang Unicorn zeer flexibel is qua tijden en dagen, en zich dan ook graag volledig naar uw agenda schikt, staat de zorg voor uw kind uiteraard voorop. De woning van de gastouder is geheel ingesteld voor baby’s en kinderen, denkt u dan aan het afplakken van scherpe randen en kind-veilige stopcontacten. Ook heeft Gastouderopvang een comfortabel baby bed zodat de kleinste heerlijk kan uitrusten. Wilt u kennis maken met de warme gastouder Suelen Silva in Vlaardingen? Neem dan gerust contact op!

Ook kunt u in contact komen door ons een bericht te sturen via het contactformulier.

Opvang van 0 tot 4 jaar - Gastouderopvang Unicorn, Vlaardingen

Contact opnemen

Contact info

Gastouderopvang Unicorn
Zeelandlaan 35
Vlaardingen (Zuid-Holland)

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Opvang van 0 tot 4 jaar, Oppas, Thuisopvang, Gastouder, Zorg, Baby, Peuter, Kinderactiviteiten, Oppas in de regio

Rubrieken: Gastouderopvang, Kindercentra, Kinderdagverblijf

Houd contact